Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az normális, hogyha nem...

Az normális, hogyha nem akarom/merem elmondani se a szüleimnek se a barátaimnak a problémáimat? Barátaim vannak, de úgy, hogy igazából én hallgatom őket, mert nekem "nincs" problémám. Többi lent...

Figyelt kérdés

Az osztályomat 7 éve ismerem és úgy érzem, hogy túl nagy váltás lenne, ha most elkezdenék magamról dumálni. Vagy hülyének néznének (mint mindig), vagy lesz@rnának, vagy nem érdekelné őket. És megpróbálom minden problémámat egyedül megoldani (már ami olyan) és nem szólni róla senkinek. Kicsit bezárkózott lettem mostanában, zenét hallgatok, olvasok vagy csak úgy gondolkodom.

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy azért sem beszélek magamról mert egoista dolognak tartok, még olyan dolgokat mondani is, hogy rosszul vagyok, ez rosszul esett vagy éppen azt, hogy ez most jól esett.

Mit tegyek, hogy másképp gondolkodjak, vagy nyitottabb legyek?

Légyszíves rendes válaszokat adjatok.

2023. dec. 12. 20:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 💜
2023. dec. 14. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!