Az mennyire normális,ha teljesen magam oldom meg a problémáimat nem beszélem ki senkinek?
Figyelt kérdés
Pl válás előtt állok,de erről nem tud senki,kollégáim se ,szülők se...stb.Ha valaki ismerős kérdi mi újság én azt minden rendben,minden a régi. Valaki meg minden problémáját szereti kibeszélni,pl nekem is és szívesen meghallgatom,tanácsot adok neki ha kéri,viszont én nem szeretek ilyenekről beszélni. Magam határozom meg a dolgokat,nem szeretem a negatív dolgokat elmondani másoknak. Már visszahallottam,hogy kicsit zárkózottnak tartanak többen.2022. okt. 29. 10:45
1/10 anonim válasza:
Szerintem jól csinálod. Olyan szempontból nem normális, hogy a legtöbben mindent kibeszélnek több embernek is.
2/10 anonim válasza:
Szerintem vagyunk így ezzel páran, ha nem is ez a megszokott. Amennyiben meg tudod így oldani a dolgaid, semmi gond nincs vele 😊. Vállalom, zárkózott, magamnak való vagyok, aki igazán közel van hozzám , az nem sok ember, azzal esetleg megbeszélem, sokszor utólag, ha őt is érinti a dolog, akkor természetesen bevonom, akár a megoldásba is.
3/10 anonim válasza:
Amig mentalisan nem visel meg, addig nem tok mindegy, hogy elmondod-e masnak, vagy sem? Szivem szerint en magamba zarnek minden fajdalmat, de nekem van, akivel megosztom ezeket. Ha nem beszelnem ki, lehet, hogy mar reg megoltem volna magam, mert a depresszio szetszaggatott volna.
4/10 anonim válasza:
Nekem is mindenki hazudik.
Valás elott azt állitjak minden tokéletes náluk. Es csak pislogok amikor bejelntik hogy amugy elváltak DE van már másik kapcsolata. Ezt is úgy hogy minden tökéletes
5/10 anonim válasza:
Ez szerintem a normális alapállapot. Nem fogok senkinek magyarázkodni, meg mesélni. Segítségre nincs szükségem, így minden rendben.
6/10 anonim válasza:
Én megértelek, szintén ilyen vagyok. Szerintem sokkal könnyebb valamit feldogozni, ha nem beszélek róla senkinek, amíg meg nem oldom. Utána elmesélem, de amíg nyakig benne vagyok, addig egyedül akarok vele foglalkozni.
A barátaim sokáig nem értették, mert ők szeretik kibeszélni magukból a dolgokat, de most már megszokták.
7/10 anonim válasza:
Felesleges olyan dolgokat elhallgatni, amit úgyis mindenki meg fog tudni.
8/10 anonim válasza:
Nem probléma. Ha így is működik az életed, nincs baj.
9/10 anonim válasza:
Jól csinálod, ügyes vagy. Részben ilyen vagyok én is.
10/10 anonim válasza:
Ha neked így jó, akkor nincs vele gond. Viszont szerintem időnként egy beszélgetés jót tenne neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!