Mikkel küzködnek manapság az emberek? Milyen szomorú
lelki problémáik/ érzéseik vannak?
Figyelt kérdés
Elsősorban nem a pénzre gondolok, hogy valaki milliomos szeretne lenni de mégse az és hogy az jajj milyen rossz! És nem is a halálra gondolok hogy valaki meghalt és az milyen rossz! Olyan szívfacsaró sorsokra gondolok amikkel együtt kell élni és közben nap mint nap szenved az ember lelke a terhüktől.
Mindenkinek megvan a maga baja...én csak a sajátomat tudom leírni, párkapcsolati gondjaim vannak elég sok ami lelkileg megvisel, munkahely ami kikészít lelkileg meg mindenhogy, ja és persze a drogok.
2022. febr. 24. 15:50
2/5 anonim válasza:
És ez neked mire jó, hogy vájkálsz mások sebeiben? Semmi empátia nincs egyesekben, mintha mindenhez közük lenne. Az élet nem a facebook, hogy minden szarról tudnod kell.
2022. febr. 24. 15:59
3/5 anonim válasza:
Szerintem a magánnyal, vagy épp a párkapcsolati problémákkal küzdenek sokan, nagyon is, többen a maninélküliség a probléma.
2022. febr. 24. 17:07
4/5 anonim válasza:
Hozzátenném még a nagyon durván növekvő ingatlanproblémát.
2022. febr. 24. 18:56
5/5 anonim válasza:
A saját korosztályomat tekintve (20-25 évesek), szerintem a leggyakoribb a magány, párkapcsolati-, megélhetési- és lakhatási gondok, vagy épp a céltalanság. Meg talán még az is, hogy túlzottan mások életéhez akarják hasonlítani a sajátjukat.
Nekem pl. a szociális életemmel vannak problémák (de nem reménytelen), párkapcsolatom sosem volt még, önértékelési gondok is akadnak, de az utóbbin már dolgozom egy ideje, és már változás is van, pozitív irányba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.