Azon emberek, akik nem tudják értékelni az őszinteségemet, megérdemlik a passzív agressziót?
Fejtsd ki hogy miért nem lehet megszakítani velük a kapcsolatot! Ezt sose tudtam elképzelni hogy ez milyen...mikor van egy kapcsolat, ami legyen akármilyen,szerelmi,baráti...kettőn áll a dolog.Ha az egyik fél nem tesz többé semmit a kapcsolatért, sőt kifejezetten ellenzi hogy folytatódjon akkor az meg kell hogy szakadjon.Törvényszerű.
Ha online beszéltek és abbahagyod a válaszolgatást akkor ír, ír, ír, de előbb utóbb megunja hogy csak ír és semmi választ nem kap.
Személyesen szintúgy, ha sosem találkozol vele, mindig elutasítod, előbb utóbb megunja mindenki ha levegőnek nézed.
De rohadtul kíváncsi vagyok milyen olyan élethelyzet lehet ami miatt nem tudod megszakítani a kapcsolatot velük..együtt éltek ?
Nagyon kevés olyan ember van, akik tudják értékelni az őszinteséget. Még aki azt mondja, hogy márpedig ő elvárja, az sem értékeli sokszor.
Az meg a másik, hogy az őszinteség és a bunkóság között van különbség. Én is őszinte embernek tartom magam, de megtanultam szofisztikáltan, mások felesleges megbántása nélkül elmondani a véleményem, HA kérdezik. Ha nem, akkor megtartom magamnak. Pont azért, mert alapvetően (egy szűk körön kívül) én is szarok mások véleményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!