Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok! Titeket is megnéznek...

Lányok! Titeket is megnéznek a jóképű fiúk az utcán?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért engem mindig megnéznek de oh az hagyján de még rám is mosolyognak meg követnek. Nem tudom miért de csak a jóképűek.

2023. dec. 6. 18:55
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
#20 végre egy normális hozzászólás köszönöm
2023. dec. 7. 09:33
 22/22 anonim ***** válasza:
59%

Mikor abban a korban voltam, hogy lányként hivatkoztam magamra, akkor engem mindig csak a creepy 40+-os fazonok néztek meg, akik akkor bőven túl idősek lettek volna hozzám, de legalább nem diszkréten csinálták, hanem kb. kiesett a szemük is.

Mióta beléptem abba az életkorba, hogy még időnként kérnek tőlem személyit, de már bóknak veszem, azóta látom azt, hogy a korban hozzám illő, harmincas, jól szituált férfiak megnéznek - bár nehéz kiszúrni, mert sokkal diszkrétebben próbálják csinálni, a fentegg említett gáz kategória meg hál' Istennek már nem, viszont látom, hogy a mostani tini, vagy kora huszonéves korosztály után csorgatják a nyálukat.

Viszont ha bármelyik követne, biztos, hogy összeszarnám magam. Volt ilyen "rajongóm" két éve, egy velem egyidős, egyébként jóképű férfi. Kiderült, mikor egyszer összeszedtem a bátorságom és számonkértem az embert, hogy amúgy semmi rosszat nem akart nekem, csak mivel egy utcában laktunk, gyakran látott, tetszettem neki, és ahelyett, hogy leszólított volna (lehet, önbizalomhiányos volt, vagy nem tudom) elkezdte kifigyelni, hogy mi a napi rutinom, és ott lődörgött a futópálya környékén, mikor futni mentem, véletlenül mindig ott volt ugyanabban a diszkontban, ahol bevásárolok, mindig ugyanazzal a busszal mentünk haza a közeli metróállomástól, és a buszról leszállva a közelemben sétált. Ő egyébként azt mondta, nem gondolta volna, hogy számomra ez ijesztő, neki az volt a fejében a stratégia, hogy ha mindig ott van a közelemben, akkor majd észreveszem. Észre is vettem, csak nem úgy, ahogy ő szerette volna :D Kár érte, pedig egyébként nem tűnik őrültnek, meg semmi, mióta beszélgettünk, felhagyott ezen tevékenységével.

2023. dec. 7. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!