Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok! Titeket is megnéznek...

Lányok! Titeket is megnéznek a jóképű fiúk az utcán?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért engem mindig megnéznek de oh az hagyján de még rám is mosolyognak meg követnek. Nem tudom miért de csak a jóképűek.

2023. dec. 6. 18:55
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#10 miért is?? Te 40? Kit érdekel hogy hány éves vagyok számít ez valamit?
2023. dec. 6. 20:25
 12/22 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Itt komolyan mindenki ilyen agyilag visszamaradott?

Senkinek nem tűnt fel, hogy ironikusan mondtam? Ennyi butát egy helyen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2023. dec. 6. 20:28
 13/22 anonim ***** válasza:
59%

36, ha már így érdeklődsz. De mielőtt elkezded játszani a megmondóembert, kicsit gondold át, hogy mit kérdeztél. Semmi értelme a kitett kérdésednek. Arra játszol csak vele, hogy megerősítsék, hogy aztaaa, biztos baromi jó csaj vagy, ha megnézned a "jóképű fiúk". Mivel nem azt írtad, hogy a vonzó férfiak néznek meg, ebből arra következtettünk jópáran, hogy még nem töltötted be a huszonötöt, egy érett nő nem a külvilágtól várja a visszaigazolást, ha rendben van az önértékelése.

De egy értelmes kommentet nem tudsz írni, csak játszod az eszed, egy olyan kérdésre reflektálva ráadásul, aminek az ég világon semmi, de semmi értelme. Ne fáradj a válaszoddal, nem egy súlycsoportban játszunk intelligencia szempontjából... :)

2023. dec. 6. 20:29
 14/22 anonim ***** válasza:
67%
"de még rám is mosolyognak meg követnek" - what?
2023. dec. 6. 20:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Úgy látom ez a kérdés most nem jött össze "szívemm".
2023. dec. 6. 22:05
 16/22 anonim válasza:
59%
Hát engem csak a bűn rondák néznek meg, de azért örülök, hogy nem vagy önbizalom hiányos. Amúgy ez relatív kinek mi a jóképű, lehet az akit én csúnyának találok neked az az álom pasid :)
2023. dec. 6. 22:07
 17/22 A kérdező kommentje:
#15 de össze jött csak számotokra nem. Pörögjetek fel aztán próbálkozzatok megválaszolni. Szíveeem
2023. dec. 6. 22:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Nalam van kotel meg zsak is,ha megtetszenek vkinek es kovetne. 😂
2023. dec. 7. 00:48
 19/22 anonim ***** válasza:
59%
Engem a csúnyák is.Fiatalok,idősebbek.Nincs ebben semmi szokatlan.Hidd el rajtad kívűl még sok más nőt is megnéznek.
2023. dec. 7. 08:35
 20/22 anonim ***** válasza:
39%

Szivem, én bizony nem csak megnéznélek :)

Én azt vettem észre, hogy a mutatós nők mindig nagyon megnéznek, az átlagosak szintén, az átlag alattiakból csak némelyik. Gyanítom, hogy utóbbiaknál ez az önbizalomhiányukra vezethető vissza. Ha van kedved, ilyenkor nyugodtan szólíts meg egy csávót aki bejön. Persze csak ha van kedved egy kis mókázáshoz.

2023. dec. 7. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!