Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok! Titeket is megnéznek...

Lányok! Titeket is megnéznek a jóképű fiúk az utcán?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért engem mindig megnéznek de oh az hagyján de még rám is mosolyognak meg követnek. Nem tudom miért de csak a jóképűek.

2023. dec. 6. 18:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%
Tyűűűű anyukám, újabb önbizalomhiányos tizenéves vagy te is.
2023. dec. 6. 19:05
 2/22 A kérdező kommentje:
#1 nem vagyok sem önbizalom hiányos sem tizen éves.. 😅vagy ez az oldal nem arra van hogy kérdeztünk? Szerintem te vagy el tévedve. Ha nem tudsz normálisan hozzá szólni akkor ne is szólj hozzá
2023. dec. 6. 19:10
 3/22 anonim ***** válasza:
71%
Erre a dicsekvésre nagy szükség volt!
2023. dec. 6. 19:46
 4/22 A kérdező kommentje:
#3 egy kérdés volt hisz ez egy ilyen oldal! 🤨🫤Vagy nem?! Lehet hogy itt nem is kérdést kell fel tenni mert itt mindenki nagyon okos?! Okos vagy látom, de válaszolni meg nem tudtál kedvesem, na mindegy jó volt köszi 🙃😌
2023. dec. 6. 19:49
 5/22 anonim ***** válasza:
85%
Ez egy hatalmas, világmegváltó kérdés, ami arról szól, hogy dicsekedj. :D Te is nagyon okos vagy úgy látom! Ja és nem vagyok a kedvesed. Ezt hagyd meg a szuper pasijaidnak az utcán.
2023. dec. 6. 19:54
 6/22 anonim ***** válasza:
82%

Köszönjük kérdező, hogy megosztottad, hogy minden "jóképű" fiú megnéz téged, én ma jobban alszom, hogy ennyi önbizalmad van, nyugodtan nézel tükörbe!

Milyen választ vársz?

Igen, engem is meg szoktak nézni a jóképű pasik. És az átlagos pasik is. És azok is, akiket én nem tartok vonzónak. Megnéznek, mert van két szemük. De az, hogy valaki rám néz, nem jelenti azt, hogy tetszem neki, szépnek tart vagy akármi. Sőt, lehet azért néz meg valaki, mert arra gondol, hogy fuh, amikor osztották a szépséget, ez a csaj kimarad...

Csak egy önbizalomhiányos, önigazolást váró (jellemzően kamasz)lány vár egy ilyen oldalon, teljesen idegenektől egy ilyen barom kérdésre választ.

2023. dec. 6. 20:17
 7/22 anonim ***** válasza:
75%
Húúúú, de vagány vagy! Mindjárt le is borulok előtted.
2023. dec. 6. 20:20
 8/22 anonim ***** válasza:
59%
7-es, ne, mert akkor kiír még egy kérdést, hogy "Lányok! Előttetek is leborulnak a kommentelők gyakorin?" :D
2023. dec. 6. 20:21
 9/22 A kérdező kommentje:
#8 magadból indulsz ki szívemm🤣🤣
2023. dec. 6. 20:23
 10/22 anonim ***** válasza:
60%
Hány éves vagy Kérdező? 15?
2023. dec. 6. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!