Mi lenne, ha ílyen hőségriadók esetén 35-40 fokban elfogadottabb lenne az otthoni meztelenség ?
Figyelt kérdés
Pl: nyugodtan lehetne otthon az udvarában, vikkendházában, kertjében meztelen, és nem hivnák ki rá a rendört?2023. aug. 29. 14:23
11/15 anonim válasza:
Én ilyenkor annak örülnék, ha mindenhol lehetne meztelenül lenni. És elfogadott lenne az, hogy egymást látjuk meztelenül.
12/15 anonim válasza:
Családtagokkal kell megbeszélni.
13/15 anonim válasza:
Én a pasimnál hőségriadó nélkül is 0-24 meztelenül vagyok. Üzit nem kérek :DD
14/15 anonim válasza:
Szinte egész nyáron meztelenül voltunk otthon a kertes házban.44N
15/15 mooti válasza:
Amikor és ahol lehet meztelenül vagyok. Így pihenek, napozom, takarítok, dolgozom.
Jó lenne ha nem tiltaná semmi a meztelenséget. Aki akar felöltözik aki meg nem az textil mentesen lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!