Miert nem kedvel senki?
Figyelt kérdés
Tudom nem itt kell panaszkodni, de nem volt senki akinek irhatnek:) meg sosem voltak igazi barátaim. Mindig csak "iskolai barataim" voltak, akikkel csak ott beszeltem, hogy ne legyek egyedul. Ev kozben mindig elvoltam egyedul.. Tanultam, olvastam stb. De nyaron mindig lehangolt vagyok, hogy nincs kivel jarkalnom, buliznom szorakoznom mint más korombeliek. Vekony, magas barna haju, barna szemu lany vagyok,tancolok es odaig vagyok a cipokert es az angol nyelvert,csaladom szerint vicces, de eleg csondes. Mivel mar kiskoromba sem voltak barataim, ezert igy nagyobb koromra elegge nehezen viselem ha emberek koze kell mennem,mas hazaba kell mennem vagy beszelni valakivel, akit nem ismerek legalabb 1 honapja. Mivel kezhetnem el, mit valtoztassak hogy megkedveljenek? Szeptemberben uj suliba megyek, ott msr el is kezhetnem.2023. aug. 4. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!