Miért van az hogy mindenki kedvel, mindenkivel jóban vagyok, szivesen beszélgetnek velem, de közelebb senki sem kerülne hozzám?
Nem lehet, hogy rossz társaságban vagy? Szerintem fontos a közös érdeklődés, meg az is, hogy legyen indok találkozni. Maguktól az emberek nehezen mennek bárhová is, gondolok itt bulira vagy személyes találkára. Én sem megyek el csak úgy egy ismerősömmel ide vagy oda, ameddig nem ismerem meg közelebbről. Plusz én azt érzem, hogy aki nagyon erősködik, annak nincsenek barátai, és ez valamiért visszataszít.
Másrészt meg a barátkozás nagyon korosztályfüggő. Például nekem most 25 évesen nem igazán van időm és energiám új emberekkel mélyebb barátságokat kötni, mert megvannak már körülöttem ezek az emberek. Persze az más helyzet, ha egy olyan emberrel találkoznék, akivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk. De az is egy lehetséges ok a sok közül, hogy már többnyire mindenkinek megvan a maga legjobb barátja/barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!