Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Úgy érzem, engem nem kedvel...

Úgy érzem, engem nem kedvel senki, de sose mondta meg senki, hogy mi a gond velem?

Figyelt kérdés

Hogy deríthetném ki, hogy miért nem kedvelnek?

Konkrétan mindenhol kibukik ez. Munkahelyen, képzésen, stb. Azt veszem észre, hogy ha velem beszélnek, kevésbé lelkesek az emberek, nem mosolyognak annyit, mint a többiekre ugyanabból a közösségből.

Alapvetően nem vagyok kifejezetten nyitott, nem kommunikálok jól, de nem vagyok bunkó. Azt hinném, hogy ennyi, a zárkózottság, nem ok erre. Ha kettesben, vagy kis csoportban vagyok, jobban nyitok az emberek felé, de akkor is azt érzem, hogy úgy néznek rám, mint egy kívülállóra, mintha fura lennék.

Milyen nyomon tudok elindulni, hogy kiderítsem, mi a gond velem?

Még a személyes életem nem is érdekelne (amúgy vannak barátaim, házas vagyok, szóval nem vagyok magányos), de "karrier" szempontjából veszélyesnek érzem ezt, mert így nem találok követőket/olvasókat, nem tudom "eladni magam" (nem a rossz értelemben).

2023. aug. 1. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy konkrétan nem adsz magadra borotválkozz meg nyírd le a hajadat oldalt hátul 0ásra felül kicsit nagyobbra. Fújd be magad. Mindjárt özönlenek hozzád.
2023. aug. 1. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ismerd meg önmagad.
2023. aug. 2. 09:46
 3/4 gergelice16 ***** válasza:
Így ismeretlenül nehéz jobb választ adni, mint a #2-es. Ha a barátaid és a házastársad nem látják az okot, és úgy érzed, nincs erőd megkérdezni a munkatársaidat, tényleg az a legjobb, ha elmész egy önismereti képzésre.
2023. szept. 27. 22:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj el pszichológushoz. Őszinte leszek... Lehet h nem is veled van a gond, hanem a korulotted lévőkkel... Tudod aki kicsit fura mindig kifog lógni a sorból. Ha ferfi vgy, persze ha nő akkor is, sokat szamit a kulso. Egy kis sportolas sosem árt akar. Vgy ne legyél elhanyagolt stb. Amugy az is lehet h csak te gondolod igy. Nyugi.
2023. nov. 28. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!