Úgy érzem, engem nem kedvel senki, de sose mondta meg senki, hogy mi a gond velem?
Hogy deríthetném ki, hogy miért nem kedvelnek?
Konkrétan mindenhol kibukik ez. Munkahelyen, képzésen, stb. Azt veszem észre, hogy ha velem beszélnek, kevésbé lelkesek az emberek, nem mosolyognak annyit, mint a többiekre ugyanabból a közösségből.
Alapvetően nem vagyok kifejezetten nyitott, nem kommunikálok jól, de nem vagyok bunkó. Azt hinném, hogy ennyi, a zárkózottság, nem ok erre. Ha kettesben, vagy kis csoportban vagyok, jobban nyitok az emberek felé, de akkor is azt érzem, hogy úgy néznek rám, mint egy kívülállóra, mintha fura lennék.
Milyen nyomon tudok elindulni, hogy kiderítsem, mi a gond velem?
Még a személyes életem nem is érdekelne (amúgy vannak barátaim, házas vagyok, szóval nem vagyok magányos), de "karrier" szempontjából veszélyesnek érzem ezt, mert így nem találok követőket/olvasókat, nem tudom "eladni magam" (nem a rossz értelemben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!