Engem miért nem kedvel senki?
Már nagyon sokszor elgondolkoztam azon,hogy mi lehet velem a probléma,de egyszerűen nem tudok rájönni.Mindig igyekszem barátságos lenni és szimpatizálni az adott emberrel,de egyszerűen nem tudok baráti kapcsolatokat kialakítani.Kissé visszahúzódó típus vagyok,de ha megkedvelek valakit akkor sokkal jobban feltudok oldódni.Mostanság próbálkoztam neten barátokra szert tenni,sok külföldivel beszélgettem (nem társkeresőn!!!),de valahogy nem sikerült egyikkel sem összekovácsolódnom.Mikor már kezdtem azt hinni találtam valakit akivel normálisan eltudok beszélgetni kiderült,hogy egy undorító perverz vagy szimplán nem kedvel és egyértelműen próbál lerázni.
Soha nem voltak barátaim,a családomon kívül nincs senkim,az emberek nagyrészt mind elfelejtenek engem,és kezdem magam depressziósnak érzeni amiatt,hogy szinte mindenhol figyelmen kívül hagynak...Én tényleg csak egy kis figyelemre vágyom,semmi több. :(
Mikor látok másokat,hogy milyen jól kijönnek egymással szó szerint féltékeny vagyok..Tudom,hogy ez nem szép dolog,de ez az igazság.Már meguntam a panaszkodást,a legtöbb embert úgysem érdekli,és csak rávágják,hogy majd jobb lesz,de ez nem így van...
Nagyon sokszor szomorú vagyok,amit a családom is észrevett,és folyamatosan kérdezgetnek,hogy mi bajom,de semmi kedvem nincs erről beszélni. :(
Én itt gyakorin találtam meg a mostani egyik legjobb barátomat,ne add fel:)
ha korban közel állunk,nekem is írhatsz nyugodtan,mostanában sokat unatkozom :)
4-es vagyok
lemaradt hogy 16 éves vagyok
Ne az interneten ismerkedj először is. Aztán ne legyél görcsös, ne akarj mindenáron kedves lenni, meg másoknak megfelelni. Levágni, és az ilyen szánalmas. Legyél laza, udvarias, de húzd meg a határaidat. Ha te tiszteled és szereted magadat, mások is fognak.
Ha most egy szerencsétlen, depressziós roncs vagy, azt is levágják, és így nem szívesen barátkoznak veled, érthető okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!