Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Normális ha anyuka ként arra...

Normális ha anyuka ként arra vágyok hogy "szórakozhassak független tiniként"?

Figyelt kérdés

Picit pár sor magamról

Sajnos soha se volt baráti köröm,az én eletemből kimaradt a buli,a szórakozás,a bandázás.

Képzeljétek soha se szívtam bele 1 szál cigibe se és soha se voltam részeg sem. Sőtt az alkoholt is csak kóstoltam. Koszonom nekem eleg volt,nem ízlik cimszo alatt tobbet nemis fogyasztottam alkoholt!

Valamiert akkor amikor lehetosegem lett volna ezekre nem vágytam a fent emlitettekre. Azt mondtam alig 18 evesen én családot szeretnék es gyerekeket,anyuka szeretnék lenni! En igy lennek boldog!

Teljes erommel azon voltam hogy a leheto leghamarabb ennek legalabb a legalapvetobb dolgait biztositsam

Sikerult is!

Alig voltam 20 éves amikor megvettem életem elso sajat lakasat ugy hogy még suliba jartam,dolgoztam es a suliba osztondijjat is kaptam

Epp hogy 23 éves lettem amikor teljesult életem vágya,anyuka lehetek,igen babát vártam !

Az eletem mint egy mese,leirhatatlan volt az orom,vegtelenul halas voltam mindennek,mindenkinek es az eletnek is

Hát a rózsaszin köd kb 2 év mulva eltunt es telibe vágott a komor valosag...

Mar nem ereztem az eletem egy mesenek

Bar boldog voltam/vagyok,es orulok hogy anya es feleseg lehetek de valami hianyzik...

Hianyzik az ami kimaradt

A szórakozás,az atbulizott ejszakak amiket csak elkepzelni tudok milyen is lehet...

Most itt vagyok 26 éves fiatal anyuka ként és azt erzen az a kapu amit keresek mar szamomra bezáródott,ugy hogy valojaban soha ki sem nyilt

2023. aug. 2. 22:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a tarsadalmi dologban van a titok.

Re egyedul vagy tobbnyire a hetkoznapban. Es porgeted a netet, insta tiktok, ott mindenki csinos, szét sminkelne miniben járják a vilagot.

Te meg szinte csak a falal tudsz beszelni.

Nagyon sajnalom.

Ami regen volt, nyilvan nem hozhatod vissza, de lehet hogy ez a nyomas, ez a menni akarás valojában, a masokkal valo osszehasonlitas miatt van. Én legalabbis ugy vélem. Tr nem gondolod?

Hidd el nem maradtal ki semmiből! 26 vagy! Az alapod már meg van. Lehet hogy most ez az otthoni teendők betemetnek, kis depresszioval is jarhat..? Kicsit tarts több önidőt menj el kavezni, moziba, szinhaz, koncert stb. Van baratnő facebook csoport, probalkozz ott, hatha osszebaratkol egy masik anyukával, ea találtok kozos programot.

2023. aug. 8. 09:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!