Mit gondoltok egy szemelyrol aki alig rejti az onserteseit?
En nyaron hosszuujjuba vagyok, srac, huszoneves, rendesen latszodnak a vagasaim.
de persze 49 fokban azert picit nehez vagy pulcsiban lenni vagy hosszujjuban.
Amikor meglatod hogyan itelnel el, mit gondolnal?
Ezen csak te agyalsz....
A gyerekek nem értik, nem is figyelnek ilyesmire
Anyuka meg sajnálatot érez valószínűleg
Én is Anyuka vagyok egyébként, meg már elég sok ismerősöm is és még mindig csak az van amit a 9es válaszban leirtam. Ránézek és az jut eszembe hogy "jajj szegeny", aztán tovább megyek és ezzel a lendülettel kB el is felejtem. Neked amúgy sem kell azzal foglalkozni hogy mások mit gondolnak , mert nem kell senkinek megfelelni. Te még mindig többet agyalsz ezen mint egy vadidegen aki az utcán megpillantaná...
11
Egy gyerek kb. mindent megkerdez. En szeretek gyerekekkel lenni. Foglalkozni a lelki vilagukkal, figyelni a jeleket amiket magamon ereztem hogy ne ismetlodjenek meg a dolgok es ha van valami szolok a szulonek mert ismerem a rejtett jeleket, helyeket.
Nem hiszem hogy 1000 gyerekbol 1 nem kerdezne meg a szulojet hogy az mi volt. Te mit mondanal neki?
Amugy meg sajnos figyelnem kell, mert egyszer jott a metro es amint meglatott engem dudalva leallt es nezett ram a vezeto. Hatrebb mentem pedig az oszlopnal voltam es utana tovabb ment. Es nem egy ilyen sztori van.
Volt akit az ottani nemtom... "vagyonor"? vagy "or"? Ok nelkul szolt pedig meg az oszlopnal sem volt hogy ilyen kozel ne menjen mert ne. Kerdezte miert. Azt mondta mert veszelyes vagy. Mondta most maga viccel? Komolyan?
Valami ilyesmi volt a lenyeg. Sajnos oda kell figyelni gyogyszertarba, korhazba, plane ha frissek a vagasok akar azonnal hivjak a rendoroket/mentot es visznek osztalyra.
Igaz ez hetkoznapi emberekre nezve a legtobb esetben nem gond. De ha valaki meglat es annyira becsinalja magat hogy ott kihivja a 112-t hogy en ongyilkos akarok lenni, mar hallom a szirenat es neznek hogy mi a fsz van itt en ongyilkos??? Es raadasul pont veletlen egy par friss vagas van rajtam, akkor tenyleg lehet "okuk" ra de ez ilyen fals-ok, ez nem szuicid viselkedes, plane ha nem olyan helyen vagja meg magat az ember...
Latod 11
Ezert kell foglalkoznom ezzel, mert elitelnek, ha elitelnek mashogy kezelnek, nem ismerkednek velem, ilyenek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!