Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok egy szemelyrol...

Mit gondoltok egy szemelyrol aki alig rejti az onserteseit?

Figyelt kérdés

En nyaron hosszuujjuba vagyok, srac, huszoneves, rendesen latszodnak a vagasaim.

de persze 49 fokban azert picit nehez vagy pulcsiban lenni vagy hosszujjuban.

Amikor meglatod hogyan itelnel el, mit gondolnal?

2023. júl. 18. 12:26
A kérdező szavazást indított:
csak figyelmet akar
nem erdekli melege van
orvos ajanotta neki hogy legyen a sebe a napon kicsit
nem foglakoztatja hogy latjak
felsz tole mert lehet a metro ele ugrik elotted, vagy mast bant
sajnalod hogy miert csinal ilyet
30 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32%

Elítélem, mert ez marhaság. Nyilvan meleg van, azert nem arra vonatkozoan irom.

Igen felek is tőled, mert nyilvan televagy dühvel. Nem lenne jobb ezt egy boksz kesztyűvel, par kmter lerendezni?

2023. júl. 18. 12:31
 2/16 A kérdező kommentje:

Latod ez a helyzet van, nevezhetnem bajnak, hogy bocsanat de ki kell mondanom, fogalmad sincs mi zajlik egy ember fejeben olyankor erzelmileg.

Lehet egy teljesen kedves ember, aki minden anyanak segit legeloszor felvinni a babakocsit peldaul. En nem ilyen vagyok de ismerek ilyet mert jarok kozos terapiara.

Vannak akik empatikusabbak masokkal, pont azert amiert onsertik magukat aterzik a fajdalmukat es segitenek neki. Peldaul egy onserto egy onsertonek akar.

Nem kene egy kalap ala venni mindenkit szerintem; csak az en velemenyem, en nem veszek mindenkit egy kalap ala ha mentalis beteg ha csoves, buzlik, es megfogja a vallam es beszel hozzam hulyeseget, maganyos, mindenki lenezi, senki nem akar vele beszelni, tisztaban van vele. Egy mod van ra, igyon.

Az itelessel nincs baj, mindenki mindent itel valamilyen szinten.

Koszonom a velemenyed. Johet tobb!

2023. júl. 18. 12:37
 3/16 anonim ***** válasza:
81%

Sajnálom az összes ilyen embert, mert hasonlóak vagyunk. Szerintem egyébként tapintatlanság mások testét, beleértve a sebeit bámulni.

Aki fél az ilyen emberektől: nem kell, aki autoagresszív, az magát bántja, nem másokat.

2023. júl. 18. 12:45
 4/16 anonim ***** válasza:
45%
"Sajnálod, hogy miért csinál ilyet", ha ismerős lennél, ismeretlenként, meg egyáltalán nem foglalkoztatna.
2023. júl. 18. 12:48
 5/16 anonim ***** válasza:
16%
Nem érdekelne, nem az én bajom, nem vagyok empatikus.
2023. júl. 18. 12:53
 6/16 A kérdező kommentje:

3

Ez nagyon preciz komment.

Akik onsertoek, ondestruktivak akar letalis modon es hasonlok (autoaggresszorok), nem jellemzo, hogy masokat bantsanak, mert maga a szo (autoaggresszio) jelenti hogy az aggresszioja onmaga ellen fordul, ide sorolhato az elobb emlitett par sajnalatos aktivitas.

2023. júl. 18. 12:59
 7/16 anonim ***** válasza:
59%

Én sajnálatot éreznék. De ennyi

Nem akadnék fenn rajta .

Szomorú hogy valaki idáig jutott , de így ennyivel le is zárom ezt magamban.

2023. júl. 18. 13:19
 8/16 A kérdező kommentje:

Hmm. Erdekes.

En azt hittem az elso opcio lesz a nyero. Altalaban a major depressziosokat + mas mentalis betegsegeket lenezik/stigma - hiaba nem tudjak hogyan mukodik, milyen rossz, miert olyan amilyen, milyen a multja, min ment keresztul, peldaul bipolaris I vagy II (de inkabb I azzal lehetetlen elni, bocsanat aki ebben szenved), kezeles-rezisztens sulyos klinikai depresszio.

Ezeknek a betegsegnek foleg a tuneteit nagyon lenezik sokan mert felreertik mert -100% motivacioja van akar enni, inni, kikelni az agybol, innen jon, hogy "lusta" akkor ebbol "semmirekello" "haszontalan" es igy megy tovabb a domino. Nem egy ilyet lattam, de ti is tudjatok szerintem, meg azok is akik ezeket mondjak, ok is tudjak legbelul, hogy ezek a szavak leirodnak es elhangzanak a beteg mogott vagy elott is, foleg szulok altal egyebkent.

Ezert hittem, hogy az elso opcio lesz a nyertes. De meg tart a szavazas szoval ki tudja.

2023. júl. 18. 13:30
 9/16 anonim ***** válasza:

Nekem a környezetemben vannak páran akik vágdosták kezüket , combjukat. Jó részükről tudom is mi történt velük.

Amikor 14 éves voltam meg még rendesen divat volt a vágdosás pengével, körzővel stb. Akkor jött be az EMO mánia.

Vannak akik divatból csinálták, de hogy ki az akinek idióta szórakozás volt és ki az akinek tényleg volt valami problémája azt nem lehet kívülről megmondani csak ha ismerjük az illetőt.

30 éves vagyok, eddig se és most se nézek illetve a környezetemben se nézett le soha senki senkit azért mert vágás volt rajta stb. Mindenki elkönyvelte magában a látványt, főleg sajnálatot éreztünk és ennyi.

Akiknek vágás van a kezükön stb Szerintem jobban rágörcsölnek arra hogy "jajj ki mit gondolhat ha ezt meglatja"

Pedig az emberek pár másodperc alatt túl teszik magukat ezen. Megnézik, elkönyvelik és ennyi . Nem olyan ritka egyébként hogy ilyet lásson az ember...

Többször láttam másokon buszon vagy bárhol emberek között, sosem kerítettem neki nagy feneket.

Ha ismerkedésről lenne szó az más kérdés, akkor már kicsit óvatos lennék, de mint idegen, nem különösebben érdekel.

7es voltam

2023. júl. 18. 13:37
 10/16 A kérdező kommentje:

9

Nagyon korrekt valasz es jo hozzaallas szerintem.

En azert vagdosom magam mert semmi nem motival, semmi nincs, ures belul minden. Es amit emlitettem en sajnos aldozata vagyok rendesen a sztereotipizalasnak meg stigmak alkotasanak es fajnak belul, nagyon.

Plusz impluziv vagyok ha erzelmes leszek, de tudom kontrollalni, szedek nyugtatot is, pszichiaterhez is jarok, de... oszinten sokat nem segit.

Csak azt nem tudtam soha hogy kivulallok peldaul hogyan itelnek meg/el engem, mi a velemenyuk. Mi van az anyukakkal akik szembe jonnek velem 3 gyerekkel?

Ilyenkor probalom hatra rakni a karom de tul keso mert nem figyelek mindig elore... Vagy megint anyukak babakocsival meg 2 kicsivel mogottem vannak megint hogy vegyem eszre rogton.

Ok biztos atkoznak engem, mert magyarazkodhatnak ha a gyerek felteszi a kerdest hogy az mi volt azon a ferfin.

Eddig azt hittem leneznek, de nem tudtam mit tenni, rohadt meleg van es nincs hosszuujjum, pulcsiban kell lennem.. igyekszem nem a kritikus helyre felhuzni, de akkor is... epp eleget lehet latni..

2023. júl. 18. 13:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!