A legtöbb helyen, de főleg kis üzletekben az eladók nagy része miért ilyen búvalbélelt, mogorva?
Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 10:37
1/11 anonim válasza:
Bizonyára rosszul érzi magát a bőrében. Miért? ...
2/11 anonim válasza:
Ha ezt veszed észre, akkor elsőként magadban keresd a választ.
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem azok. Velem általában kedvesek szoktak lenni.
De nyilván én is kedves vagyok.
Csatlakozom a 2-es válaszolóhoz. Valószínűleg a te készülékedben van a hiba.
4/11 anonim válasza:
Velem is kedvesek többnyire. Egyszer néztem, hogy a Lidl pénztárosok elé ki volt írva, hogy mindig köszönj a vevőnek és mosolyogj, ha meg probléma van, azt is igyekezz mosolyogva megoldani. Nyugaton elvileg sok helyen elvárás, nem biztos, hogy csak a néplélek okolható emiatt.
5/11 anonim válasza:
A legtöbb üzlet a túlélésről, vegetálásról, egyik napról a másikra létezésről szól - sajnos.
6/11 anonim válasza:
Hogy legyen miről naponta / óránként egyszer kérdést kiirni.
7/11 anonim válasza:
biztos nem keresi halálra magát. Ha százalékot kapna, akkor mindjárt jobban odatenné magát.
8/11 anonim válasza:
Hát mert a tisztelt vevők nagyon nagy része csak elvár, neki jár allapon állít be minden boltba, és ha vita van valami miatt, akkor is csak a vevőnek lehet igaza, és sok eladó már ebbe az egész hozzáállásba belefáradt, ezért olyan, amilyen.
9/11 anonim válasza:
Sok a bunkó vevő is, meg hát a magyar mentalitás már csak ilyen búvalbélelt.
10/11 anonim válasza:
Szerintem meg nálunk minden munkahely tele van elfásult, belefáradt, kiégett munkavállalóval. Legyen az boltos, orvos, hivatalnok, akárki. Nagyon sokat gondolkozom ezen mostanában, hogy mi is ennek a háttere. Biztos sokan egyszerre rávágják, hogy a pénz. Szerintem nem, vagy nem csak az. A mentális megbecsülés, a jó szó, a dícséret sokszor többet érne, mint a béremelés. Sajnos irigyek, gonoszok, rosszindulatúak, pletykások vagyunk egymással és ez nagyon megmérgezi a munkahelyi légkört is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!