Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most akkor innentől kezdve...

Most akkor innentől kezdve nem lesznek barátaim életem végéig?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Vége az érettséginek vége a középsulinak is.Sok barátot szereztem a 4 év alatt és bár megbeszéltük,hogy továbbra is tartani fogjuk a kapcsolatot,találkozunk stb...Viszont tartok attól,hogy hamar el fognak kopni a kapcsolatok,ahogy történt az az általános iskolás osztálytársaimmal is.Ott is viszonylag sok barátom volt,viszont amint elballagtunk máris megszakadtak a kapcsolatok és az akkori legjobb barátomról konkrétan a mai napig nem hallottam semmit.Félek,hogy most is így fog történni.Elmegyek dolgozni,ahogy ők is mindenki máshová és nem fogjuk keresni egymást...
2023. jún. 23. 18:21
 1/8 anonim válasza:
33%
Nekem is elkopott azóta az összes.. :-( Ne ess ebbe a hibába!
2023. jún. 23. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
Eddig sem voltak, az a helyzet. Mert ezt akkor meg tudnád velük beszélni.
2023. jún. 23. 18:28
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es igen van benne valami!
2023. jún. 23. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem azért az a tapasztalatom, hogy a gimis barátságok tartósabbak, mint az általános. Én 20 éve érettségiztem, egy közeli barátnőm maradt meg, és a többiekkel sem azonnal szakadt meg a kapcsolat, hanem fokozatosan olyan 5-10 év alatt. Viszont most volt osztálytalálkozó, és kiderült, hogy a fiúk egy része a mai napig szoros kapcsolatban van egymással.
2023. jún. 23. 19:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekünk jövőre lenne ált.iskolás osztálytalálkozónk,de biztos,hogy senki se szervezi meg.Amúgy ez is tök durva.Például a mamának tavaly volt 50 akárhány éves osztálytalálkozója.
2023. jún. 23. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:

#3 vagyok.

Az általános iskolai osztálytalálkozó nem olyan, mint a gimis, hogy kvázi "kötelező" ötévente megrendezni. A legtöbben nem is szokták. Nekem szokott lenni, mert van egy csaj, aki imádja az ilyesmit, és pár évente eszébe jut, de nem szabályos időközönként. Viszont az ismeretségi körömben ez egyáltalán nem jellemző, a legtöbben nem tudnak az általános iskolai oszálytársaikról semmit.

A gimis az, amit rendszeresen 5 évente szoktak.

2023. jún. 23. 19:54
 7/8 A kérdező kommentje:
És mi a tapasztalatotok?5-10-15 év után hányan mennek el az osztálytalálkozóra?
2023. jún. 23. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálunk a 10 évesen elég sokan voltak, most a 20 évesen a társaságnak kb.a fele. De elég szedett-vedett volt a szervezés, későn szóltak, sokan nem értek rá stb. De aki ott volt (pl.én) az nagyon jól érezte magát.

Az általános iskolaira egy kb.10-12 fős kemény mag jár el. Köztük én. :) De ott sokakról nem tudunk semmit.

2023. jún. 23. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!