Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A férfiak nélküli bulikra...

A férfiak nélküli bulikra tényleg nagy a kereslet?

Figyelt kérdés
Most láttam egy riportot erről, hogy olyan bulit szerveznek, ahová nem engednek be férfiakat és sok nő nagyon pozitívan nyilatkozott erről, hogy legalább nem zaklatják őket és felszabadultan tudnak szórakozni. Mondjuk elhiszem, hogy vannak bunkó férfiak, aki ész nélkül tapizzák a nőket és csúnyán viselkednek, de közel sem mindenki ilyen és szerintem elég sok a másik végleten lévő férfi is, aki meg sem mer szólítani egy nőt.

2023. jún. 14. 10:22
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
71%

"a férfiak a nők miatt járnak bulizni"

Mondjuk ez erős kijelentés, bárhogy nézzük.

2023. jún. 15. 14:25
 52/59 anonim ***** válasza:
0%

Igen. Ez így nem igaz.

Pontosítanák kicsit.

A férfiak nem kifejezetten a nők miatt járnak bulizni, de.

Ha én egyedül álló férfi vagyok, és elmegyek bárhová, akár buliba, és ott lesz olyan hőlgy aki szintén szingli, akkor megpróbálok ismerkedni.

Mi ezzel a probléma??? Mi ezzel a gond.???

Elmondom.

Az, hogy a nők az ismerkedést visszautasítják. Nem akarnak.

Egyszerűen nem akarnak ismerkedni.

Na ez a különbség a két nem között.

Egyszerűen nemtudják, hogy milyen csodálatos állapot az, hogy szeretni és szeretve lenni.

Én ezért mondtam, hogy én nagyon örülnék neki, ha végre már zaklatna valaki.

Természetesen nem törvénybe üzköző erőszakos zaklatásra gondoltam.

Inkább csak ilyen kellemes, képletes jellegű zaklatásra.

Higgyétek el drága hölgyeim, hogy a férfiaknak nem mindíg az a fő célpont, hogy megcsípni valakit.

De ha van rá alkalom és lehetőség, a férfi nem megy el a lehetőségek mellett.

Elmondok egy történetet.

Nemrég állok a Rákóczi téren a piros lámpánál.

Zebrán megy át egy nő. Rám néz. Folyamatosan néz, majd megszólal. "Hú de jóképű pasi vagy. Úristen de jól nézel ki."

Én, kiszólok az ablakon, hogy zöldnél elindulok, aztán valahol följebb ahol lehet, félre állok.

Félreálltam. Kiszáltam.

Azt hiszitek odajőtt ????

Nemis láttam. Úgy eltünt, mintha ott se lett volna.

Ilyen gyámoltalanok a nők sajnos. Megíjednek a lehetőségtől. Vágynak a férfira, ezzel nincs gond, de "éles helyzetben" megriadnak.

Mint a mezei nyuszi, aki lövést hall.

Na ezért mondtam én azt, hogy végre már "zaklathatna" valaki.

Értjük ezt a szitut drága aranyos kis hölgyek ????

2023. jún. 15. 15:06
 53/59 anonim ***** válasza:
80%

"Egy igazi nő nem érezné jól magát egy "nőies" buliba szerintem."

És te ki a f*szom vagy egész pontosan, hogy eldöntsd, ki az igazi nő?

Próbáld meg leírni a véleményed legközelebb úgy, hogy nem mocskolódsz. Nem lesz semmivel kevésbé igazi nő az, aki nem akar egy kínos pillanatot sem az este folyamán hozzá nem illő, ittas és pofátlan pondróktól.

2023. jún. 15. 15:10
 54/59 anonim ***** válasza:
80%

“ott lesz olyan hőlgy aki szintén szingli, akkor megpróbálok ismerkedni.

Mi ezzel a probléma??? Mi ezzel a gond.???

Elmondom.

Az, hogy a nők az ismerkedést visszautasítják. Nem akarnak.

Egyszerűen nem akarnak ismerkedni.“

Egyrészt: attól még hogy valaki nem akar diszkókban pasizni, nem biztos hogy nem akar ismerkedni.

Másrészt: mindenkinek joga van hozzá hogy ne akarjon kapcsolatot. És emiatt nem tartozik magyarázkodással meg semmivel. Nem “baj”.

Harmadrészt: az ismerkedési szándékot nem kérdés nélküli taperolással-markolászással kellene jelezni. Én pl boldog kapcsolatban élek, szeretek és szeretve vagyok, NEM hiányzik hogy vadidegen faszik markolásszák a seggemet (vagy bármelyik részemet) ha elmegyek szórakozni.

2023. jún. 15. 15:48
 55/59 anonim ***** válasza:
10%

"Ittas, pofátlan pondrók."

Ez szélsőséges eset kedves 53-as.

Nem mindenhol, nem minden férfi ilyen.

Tény, hogy sajnos vannak ilyenek is. Nem vitatom.

De azért hidd el, hogy vannak ám, akik tudnak udvariasan közelíteni és ismerkedni.

Azokba nem kellene belerugni, ès büntetni őket. Szerintem, amelyik férfi mellett nincs nő, annak ez egy büntetés.

Én legalábbis ezt büntetésként élem meg. Az élet legnagyobb büntetése.😭

Ennél még a pénztelenség is jobb. Inkább ennék minden nap zsíros kenyeret.

Bár már a zsír se olcsó. 😢

2023. jún. 15. 15:59
 56/59 anonim ***** válasza:
96%

"Egyszerűen nemtudják, hogy milyen csodálatos állapot az, hogy szeretni és szeretve lenni."

Nem arról van szó, csak ők megtehetik azt a luxust, hogy ott ismerkedjenek ahol akarnak. Nem arról van szó, hogy egy nő ezt jobban viseli vagy sem. Hanem jobbak a lehetőségei, nincsenek arra rászorulva az esetek többségében, hogy bárhol, bármilyen körülmények között ismerkedjenek.

Ez a mi reszortunk, sajnos be kell látni.

És mivel a zaklatások többnyire már jogerős dolgok, bizony muszáj is lesz alkalmazkodunk. Mondanám azt, hogy a modern társadalom teljesen más lett, merőben megváltozott az ismerkedési forma is.

Szóval én most a női tagnak adnék igazat ez esetben.

2023. jún. 15. 16:19
 57/59 anonim ***** válasza:
76%

52, te még mindig nem érted az egészet úgy ahogy van.

Az, hogy valaki azt mondja, hogy jóképű vagy, az nem azt jelenti, hogy akar tőled bármit is.

Az, hogy valaki nem akar ismerkedni buliban az nem azt jelenti, hogy nem tudja milyen szeretni és szeretve lenni:D

Te azt feltételezed, hogy aki ismerkedni akar, az mindig mindenhol ismerkedni akar. Pedig ez nem igaz. Rád lehet, hgoy igaz, de azért sokan vagyunk - férfiak és nők egyaránt - akik akikre nem.

Én pl ha elmegyek a barátaimmal valahova, akkor kizárt, hogy rajtuk kívül bárki mással is törődjek. Az az idő arra van, hogy a barátaimmal töltsem, nem pedig arra, hogy idegenek figyelmét próbáljam felkelteni, stb...

És akár szembejön valami rohadt vonzó valaki, akár nem, ez bizony így marad.

2023. jún. 15. 16:37
 58/59 anonim ***** válasza:
28%

56.

Ebben én is igazat adok neked.

Tény, hogy a társkeresés 100%-os mértékben a nők kezébe került.

A férfiaknak most nagyon kevés beleszólásuk van az ismerkedésbe.

Soha még ennyire rosz nem volt a helyzet. Teljes mértékben a nők diktálják most a társkeresést.

Nagyon kevés most a nő, és így tudnak válogatni.

Csak a tényleg jóképű, tényleg sármos 10 pont, vagy akkörüli, 0 kg súlyfelesleges férfiaknak van esélyük.

Ez kb 2-3 éve van így.

2023. jún. 15. 16:47
 59/59 anonim ***** válasza:
93%

#58.Továbbra is a pasiknak kell kezdeményezniük, csak online ismerkedésre állt át a társadalom. Illetve az átlag ember közösségből oldja meg.

Azok vannak meglőve akik körül nincsenek emberek, kvázi magányos/egyedül van.

Nők olyan téren vannak előnyben, hogy ők válogathatnak azok közül akik kezdeményeznek.

Az szerintem nem igaz, hogy sármos, kipantitott pasi kéne, hanem aki el tudja adni magát. Ez pedig nehéz dolog.

#57.

Amúgy nagyon körültekintőnek kell lenni ha ismerkedés a cél. De ezt már átbeszéltük tegnap.(?) Megfelelő idő, alkalom stb. Hogy ne raboljuk egymás idejét felesleges.

Ész nélküli próbálkozásnak nincs sok értelme és általában le is töri a férfiak jó részének a szarvát egy idő után.

Hozzátenném, nincs abban semmi ha valaki a barátjaival tölti az idejét, volt szerencsém ilyesféle elutasításhoz is, az élet ment tovább és békével elbúcsúztunk egymástól. Szerintem ez a normális, ha meg is próbálja valaki, akkor ezt kulturáltan teszi meg, a másik fél pedig dettó így áll hozzá.(mert annak ellenére bunkó nőből is sok van, éppen úgy mint pasiból)

2023. jún. 15. 17:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!