Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A férfiak nélküli bulikra...

A férfiak nélküli bulikra tényleg nagy a kereslet?

Figyelt kérdés
Most láttam egy riportot erről, hogy olyan bulit szerveznek, ahová nem engednek be férfiakat és sok nő nagyon pozitívan nyilatkozott erről, hogy legalább nem zaklatják őket és felszabadultan tudnak szórakozni. Mondjuk elhiszem, hogy vannak bunkó férfiak, aki ész nélkül tapizzák a nőket és csúnyán viselkednek, de közel sem mindenki ilyen és szerintem elég sok a másik végleten lévő férfi is, aki meg sem mer szólítani egy nőt.

2023. jún. 14. 10:22
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
22%

#40.

"éppen elnyeri a tetszését ott és akkor jó időben" - Ezt írtam.

Ez nagyon nem általános, elhiheted hogy ezek piszok nehéz feltételek, hogy éppen bejöjjön minden.( ~ 1-5% között, mondjuk 50-100 kezdeményezésből)

Szóval nem egyértelműen jelentettem ki, hogy bizony minden nőnek igent kell mondani. De ez már abszolút szőrszálhasogatás kategória.

Vannak igen, csak éppen nem mindegy mennyien és a biztonsági személyzet sem éppen mindegy. Egy Szigeten azért szépen kitelik rá és megoldják(nem éri el a 0-t, de jól közelíti), ameddig egy falu végén lévőbe max. a helyi hatóságok, esetleg pár kidobó tud segíteni ha esetleg odáig fajulna a dolog.

2023. jún. 14. 15:02
 42/59 anonim ***** válasza:
69%

Nem értem mit nem értesz. Vannak nők akik NEM ismerkednek ilyen helyeken, TÖKMINDEGY hogy hogy néz ki a pasi. Igen, láttunk jó pasikat, nem, nem ismerkedtünk velük se.

Nem szőrszálhasogatás az, hogy képtelen vagy elfogadni egy egyszerű tényt.

Jah, én eddig nem láttam hogy kiemelten csak falusi szórakozóhelyekről van szó.

2023. jún. 14. 15:48
 43/59 anonim ***** válasza:
77%

Legközelebb, ha amiatt problémáznak, hogy "Miért isnterneten ismerkedem és miért nem bulikban?", majd belinkelem neki ezt a kérdést.

29/f

2023. jún. 14. 15:58
 44/59 anonim ***** válasza:
22%

#42. Igen vannak, de ők képviselik a kisebbséget.

Ebben sem fogunk egyetérteni. Nem tény elfogadásáról van szó, én nem nézhetem pasiként úgy a dolgokat, hogy aztán eszük ágában nincs meggondolni magukat(szép is lenne ha így gondolnám) hanem bizony meg kell próbálni hátha. Senki nem úgy megy oda közösségbe sem, hogy ismerkedni akar aztán mégis bejön.(de nem akarom ismételni a leírtakat)

Remélem így világos.

Ezt a mondatot meg nem értem, felhoztam egy példát csak. Írhattam volna pesti szórakozóhelyet is, ott sincs feltétlen olyan hatalmas kapacitás nagyobb békefenntartásra.

2023. jún. 14. 16:11
 45/59 anonim ***** válasza:
75%

#43.

Neten is rossz, ki kell tenned mindent a világhálóba, minden egyes momentumát az életednek, vagyonokért fotóshoz menni, hogy aztán felkeltsd az érdeklődést(hogy aztán élőben, kiderül mégsem olyan rózsás a helyzet).

Egyáltalán a kémia hogyan alakul ki személyes kontakt nélkül stb.

Ha ebben látjuk a jövőt akkor nagy problémák vannak.

2023. jún. 14. 16:14
 46/59 anonim ***** válasza:
75%

Én azt nem értem hogy egyáltalán miért van ennyi tiszteletlen állat “ferfi”

Mert ha egy-kettő ilyen eset lett volna, arra azt mondom hogy benne van a pakliban, ha elmennek egy borsodi zsákfaluba csinos lányként, arra is azt mondom hogy ott aztán nyilván megtortenik ez…. Hiszen a föld padlón milyen nevelést kapnak?

DE az hogy országtól függetlenül, elit szórakozóhelyeken, az utcán is rengetegszer megtortenik ez, arra én felnőtt nőként nem tudok mit mondani

És az ebben a legrosszabb hogy sokszor már magamat hibáztatom

A saját balsorsomnak tekintem hogy csak engem nem tisztelnek ennyire.

És megjegyeznem hogy egy termesztés, kifinomultan öltözkö lány vagyok, tehat azt sem lehet mindani hogy úgy néznék ki mint egy sarki kva….

2023. jún. 14. 16:33
 47/59 anonim ***** válasza:
27%
Mondjuk ismerkedni azért akkor rögtön nem is elhet egy iylen buliban.
2023. jún. 15. 07:16
 48/59 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon sok a hozzàszólás, így nem olvastam végig mindet, de elmondanám a saját tapasztalataimat, amit évek alatt állapítottam meg, 50+-osan.

Én azt látom, hogy a nőknek nem igazán létszükséglet a férfi.

Korán sem annyira mint a férfinek a nő. Ezért nehéz a társkeresés.

Valahogy azt látom, hogy a nők úgy vannak a férfivel, mint szalámis kenyéren a margarin.

Ha megkenem, picit finomabb lesz, talán jobb étvággyal eszem. És ha nem kenem meg, akkor mi van. Az égvilágon semmi. Megtudom enni, finom is, talán picit szárazabb, de nincs semmi vész. Ehető.

Ugyanezt látom a nőknél. Ha van férfi, akkor az jó dolog, elvannak vele. De ha nincs, akkor sem dől össze a világ.

Nincs semmi baj. Nincs, aztán nincs. Ennyi.

A kérdező álltal írt férfi mentes buli, lehet, hogy jó ötlet, de ugyanakkor szégyen is. Szégyen, hogy a nők ennyire nem akarják a férfit.

Én férfiként pl el sem tudnám képzelni, hogy elmenjek egy olyan buliba, ahol csak férfiak lennének, azért, hogy ne zaklassanak a nők.

Pont az lenne a lényeg, hogy végre zaklasson már valaki.

Nem érezném magam jól. Nekem ez meleg bulinak tünne, még akkor is, ha elvileg heteró férfiak lennének ott.

Egy igazi nő nem érezné jól magát egy "nőies" buliba szerintem.

A nő attól nő, hogy tetszik a férfiaknak, hogy dicsérik őt, hogy bókolnak neki.

Na persze megjegyzem, hogy semmiképp sem gusztustalanúl, mert azt én is elitélem.

Én teljesen normális férfiként élem az életem, saját lakásom van Bp.- en, anyagilag jól élek, nem züllöttem le, figyelek magamra, minden nap sportolok, futok, egészségem rendben, jól öltözök. Ennek ellenére a kutya nem szól hozzám most már kb 2 éve.

Ha ugyanezekkel a paraméterekkel nő lennék, biztos vagyok benne, hogy szinte el kellene bújnom a férfiak elől, annyi udvarlóm lenne. Jó megjelenésű, csinos nőként, szinte bújkálnom kéne.

Ebben biztos vagyok 100%-osan.

Jó megjelenésű normális egészséges férfiként viszont a kutya sem szól hozzám.

Most akkor hogyan is van ez ??

2023. jún. 15. 11:22
 49/59 anonim ***** válasza:
60%

"A kérdező álltal írt férfi mentes buli, lehet, hogy jó ötlet, de ugyanakkor szégyen is. Szégyen, hogy a nők ennyire nem akarják a férfit."

Abba a képletbe, hogy "a barátnőimmel elmegyek táncolni" hol van szükség férfira?

A korai hozzászólások egyike leírja, amit te is bizonyítasz, hogy a férfiak a nők miatt járnak bulizni, nem azért, hogy jól érezzék magukat. A nők nagyrésze viszont a buli miatt jár bulizni. Ehhez meg nincs szükség férfiakra, elég ha a barátaik ott vannak meg zene meg tánctér meg pia.

Annyira meg különben sem lehet szükséged valamire, hogy azért még szexuális zaklatást is elviselj..

2023. jún. 15. 11:36
 50/59 anonim ***** válasza:
83%

“ Pont az lenne a lényeg, hogy végre zaklasson már valaki.”

????? Normális ember szerint a zaklatás nem egy kívánatos dolog..

És nem, nem attól nő a nő hogy kiknek tetszik és kiknek nem. Pl a csúnya nők is nők, attól még hogy nem számítanak “dughatónak” pár kanos senki szerint.

2023. jún. 15. 11:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!