Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A férfiak nélküli bulikra...

A férfiak nélküli bulikra tényleg nagy a kereslet?

Figyelt kérdés
Most láttam egy riportot erről, hogy olyan bulit szerveznek, ahová nem engednek be férfiakat és sok nő nagyon pozitívan nyilatkozott erről, hogy legalább nem zaklatják őket és felszabadultan tudnak szórakozni. Mondjuk elhiszem, hogy vannak bunkó férfiak, aki ész nélkül tapizzák a nőket és csúnyán viselkednek, de közel sem mindenki ilyen és szerintem elég sok a másik végleten lévő férfi is, aki meg sem mer szólítani egy nőt.

2023. jún. 14. 10:22
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
76%

Nekem pl fogalmam sincs hol vannak meleg bulik amik jó bulik.

2023. jún. 14. 11:07
 12/59 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudom, nekem férfiként baromi fura lenne, ha buliban csak férfiak lennének. Én koncertekre szoktam járni, de ott is megnézem a csajokat, mert jól néznek ki.
2023. jún. 14. 12:00
 13/59 anonim ***** válasza:
91%

Hát, pont ez (mármint nem a nézés, hanem általában az érdeklődés) az amiért a nők meg a csajbulikat sokszor jobban szeretik. :D

2023. jún. 14. 12:14
 14/59 anonim ***** válasza:
78%

Tekintve hogy kamaszkorom óta rendszeresen ért zaklatás szórakozóhelyeken, így nagyszerű lenne

Én személy szerint már régóta undorodom a férfi nemtől, egyszerűen országtól/kortól függetlenül sokszor zaklattak

Képtelen vagyok felfogni hogy felnőtt emberek hogy nem értik meg hogy nem lehet hozzáérni egy nőhöz akarata ellenére.

Undorító

Karmegfogas, derék megfogas, túl közel jövés, magukhoz húzás, fülbe sutyorgas, labmegfogas….

Csak ezeken kellett keresztül mennem

Bár lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen nő és más nohoz nem érnek így hozza, de velem folyton megtörtént és már élni sincs kedvem

2023. jún. 14. 12:16
 15/59 anonim ***** válasza:
78%
De hidd el másokhoz is hozzáérnek, csak a palik azt gondolják, nekik tetszene, ha egy nő, legyen az akármilyen is, folyamatosan fogdosná őket. Nem értik meg, hogy nem ugyanúgy működünk. Amikor panaszkodtam, hogy társkeresőn sokan írják, hogy huuu de megba.sználak, képes volt olyat mondani nekem egy férfi, hogy "nemhogy örülnél neki"...
2023. jún. 14. 12:18
 16/59 anonim ***** válasza:
11%

Hát jó, de ezek szerint az a pali sem lesz nálatok esélyes aki meg normális, ott meg az a baj, hogy nem hajt eléggé.

Igazából totál zsákutca az egész, mindkét nem a sok buta ember miatt szív és nyilván az a kevés normális fogja megszívni.(de leginkább a pasik)

2023. jún. 14. 12:22
 17/59 anonim ***** válasza:
84%

Ez a nagyon nagy baj…

Hogy lehet ezt emberként így gondolni???

Én tudom hogy szerencsétlen típus vagyok, de egyszerűen ha 50x nem történt már velem olyan hogy hozzam ért egy férfi ilyen módon, akkor egyszer sem

És nem akarom magam sajnáltatni, tudom hogy csinos fiatal no vagyok de mivel alapvetően hajlamos vagyok a paranoiára, egy idő után már elegem lett(látható hogy most is kifakadok) és már ott tartok hogy de jó annak a 140 kilós csúnya pénztárosnak, mert neki tuti hogy nincs ilyen baja hogy odamegy hozza egy idegen férfi és hozzáér vagy a fülébe sutyorog…

Amikor eluralkodik rajtam a szorongás már utcára sem akarok menni

És persze a nőt hibáztatják…

2023. jún. 14. 12:26
 18/59 anonim ***** válasza:
0%

Hát jó, de úgy gondolom egy normális, intelligens ember nem tesz ilyet.

Csak a bunkó, faragatlan típus. Na most ha ők vannak többségben és ezzel mindenkit kizártok az abszolút nem megoldás.

Értem én a ti oldalatokat is, csak jelentősen megnehezítitek a dolgokat.

Mármint nekünk, akik normális beszélgetéssel kezdenek és figyelembe veszik a másik fél érzelmeit is.(elvégre elhíheted nekem, hogy sok normális férfi van az ismeretségi körömben aki szintén szingli)

2023. jún. 14. 12:33
 19/59 anonim ***** válasza:
67%
#14, hozzám is hozzám szoktak érni, megfogjak a derekam, van hogy racsapnak a seggemre stb, de ez engem mondjuk nem zavar, nem zaklatás kategória. Aki erőszakos és idegesít, azt a párom vagy a pasi haverok mindig lerendezik,es ennyi.
2023. jún. 14. 12:35
 20/59 anonim ***** válasza:
65%

Igazából a férfiak egy elég nagy része nem ért meg egy alapvetést:

Amíg a férfiak 80-90%-a azért megy szórakozóhelyre, hogy cajozzon, addig a nők 70-80%-a azért megy szórakozóhelyre, hgoy táncoljon, szórakozzon, és egyáltalán nem akar ismerkedni.

Egyszerűen az egyik fél azt hiszi, hogy a másik fél is azért van ott amiért ő.

Innentől kezdve elég könnyű zaklatásba fulladni.

7es válaszoló is azt írja, hgoy határozottan megmondja vagy ha ez sem hasnzál, odébbáll. Namost... ha én elmegyek szórakozni, akkor nem akarok határozottan lerázogatni embereket meg elkezdeni elkerülő stratégiákat. Én szórakozni akarok, nem pedig embereket kerülgetni, lerázni, elutasítgatni.

Szóval szerintem jó ez a csak csajos party. Nyilván, az menjen oda, akit ez nem zavar. Aztán majd lehet pont a leszbikusokat kell lerázogatni:D

És persze ez nem jelenti azt, hogy a koedukált partyk megszűnnének. Ha egy nőt nem zavar vagy kimondottan vágyik a férfiak jelenlétére, akkor ő oda megy, aki meg nem akar ezzel foglalkozni, az nem. Ennyi.

És a fent említett szándékok miatt lehet az is, hogy nincs igény csak pasi partyra. A férfiak nagyrésze amúgy nem szeret csakúgy táncolgatni, ők gyakran a csajok miatt teszik oda magukat.

2023. jún. 14. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!