A férfiak nélküli bulikra tényleg nagy a kereslet?
29, a másik megoldás, hogy felszámolják a bunkó, taperolós, túlnyomulós a "nem" szót nem értő férfiakat ezeken a rendezvényeken.
Sok sikert hozzá...
Értem én, hogy csak egy hiperaktív kisebbségről van szó a férfiak között, de ha a nők kollektív tapasztalata az, hogy ha táncolnia karnak őke letaperolják, akkor ne lepődjünk meg, hogy egyszerűen nem mennek oda, ahol inzultusok érik.
Így vagy úgy, de létre kell hozni egy olyan közeget, ahol nem érik inzultusok. Vagy a problémás alakok kiszűrésével, vagy egyszerűen elszeparálódással.
Amúgy azért az is elég bátor állítás, hogy introvertált pasiként buliba kell járni csajozni:D Dehogy kell... Ráadásul minek? Talán ott talál olyan csajt az introvertált pasi, aki neki kell?:D
#31. Megint visszatértünk oda, hogy ha kizárod az összes pasit azzal nem csak a bunkó, taperolóst, hanem az összeset. A normálist is, a potenciális partnert és ezzel a te esélyeid is csökkenek.
Alapvetően az ismerkedés némileg spontán dolog, nem célzott feltétlen.
Még buli sem kell hozzá, de ha jól érzi magát mindenki és felszabadult ott nagyobb eséllyel nyitott rá mindkét fél, ezért jobb választás, mint akár egy tömegközlekedés, ahol sietnek az emberek, vagy éppen az utcán.(na ezeken a helyeken, már nagyon korlátozott a lehetőség)
Amúgy hozzátenném, drágább jegyár, igényesebb zene kizárja ezt a réteget. És érdekes módon, ha elmegy az ember kicsit színvonalasabb buliba, mindjárt nem ez a helyzet. Én a logikát nem látom benne és nem is old meg igazán problémát.
"Talán ott talál olyan csajt az introvertált pasi, aki neki kell"
Simán, miért ne találhatna ott? Ha az ember elhagyja a közösségeket, 20-on évesen akkor már nagyon kevés lehetőség van. Egyik a buli, a másik a programok és le is zárult a kör.
Írta valaki a netes ismerkedési formát, de ott pasiként abszolút korlátozott lehetőségeid vannak és fel kell készülnöd hogy 50-en írtok egy időben egy nőre.(aki valószínűleg már foglalt, vagy éppen személyesen már találkozik valakivel)
32, igen, értem, hogy akkor kizárják a normális pasikat is, de ismétlem, a nők nagyrész enem ismerkedni megy a szórakozóhelyekre, így őszintén ez nem feltétlen nagy veszteség. Mármint... mit számít, hgoy egy idegen akivel semmilyen kontaktust nem akarsz normális-e vagy bunkó? A lényeg, hogy ne legyen kontaktus.
Drágább jegyár. Igggggen, ez járható út lenne, de azt is vedd figyelembe, hogy ahhoz előbb azt kéne megoldani, hogy járjanak is oda emberek. Hisz jól megemeled a jegyárakat (azaz gondolom 5-10ezre belépről beszélünk, hisz egy belépő most is 2ezer..) akkor is meg kell előbb győzni az embereket, hgoy oda érdemes menni. Még mielőtt megveszik a jegyet, hisz ha nem győzöd meg őket, nem fogják megvenni. És a csajokat hogy győzöd meg arról, hogy ott nem fogják letapizni, pedig vannak ott férfiak?
És oké, meggyőzted a csajokat is. Kialakul egy olyan hely ahol sok csaj van és koedukált. Mi akadályozza meg a cápákat, hogy annak ahllatán, hogy ott sok csaj van ők ne menjenek oda? hisz nekik is az jó, ha sok a nő. Azt kár feltételezni, hogy csak az molesztál csajokat, aki nem tud kifizetni 5-10ezret egy jegyért...
Ezzel körbe is értünk, megint csak ott tartunk ahol a part szakad.
Egyetértek azzal, hogy a bunkókat kell kizárni, nem kollektívan a pasikat. De hogy oldod meg?
Hát, az utcán én pl azért szoktam tartózkodni mert épp megyek valahova. Szóval én se örülnék neki ha az utcán akarnának ismerkedni. :D pedig nem félek vagy szorongok.
Nem mindenki akar mindenhol ismerkedni, ezt szerintem el kellene fogadni.
“ Amúgy hozzátenném, drágább jegyár, igényesebb zene kizárja ezt a réteget. És érdekes módon, ha elmegy az ember kicsit színvonalasabb buliba, mindjárt nem ez a helyzet.”
Ja, mert a gazdagok között nincsenek bunkók….?? :D tisztában vagyok vele hogy ez egy túltolt extrém példa, de pl az Epstein-féle bulikra kifejezetten pénzes emberek jártak, és szerintem mind tudjuk hogy mennyire zárták ki a nőket zaklató réteget 🙃
#33.Ezzel most kicsit megfogtál.
Egyrészt, ez az ismerkedős dolog mindig is vékony talaj volt női szempontból. Nem ismerkedni mennek a nők, de hidd el ha valaki éppen elnyeri a tetszését ott és akkor jó időben, nem fog nemet mondani rá.(zárjuk ki azt, hogy pasija van) Meg persze nem mindenből lesz kapcsolat, lehet barátság/ismeretség is, már ha nem tini korosztályból indulunk ki.
Nem fogsz számítani rá, hogy egy közösségben össze jöhet bármiféle kapcsolat, sem pedig akár munkahelyen is de mégis simán meglehet. Ezt a "spontán ismerkedést" írtam feljebb is. Van aki csak szimplán azért megy majd ilyen buliba másik helyet, amit ti is kifejtettek(jogosan) de ezzel magától is elveszi a lehetőséget. Nyilván a döntés mindenkinek a saját kezében van, csak nem jó látni hogy efelé haladunk.
Kvázi pont azok a rendes nők fognak elmenni majd ilyen buliba, akikre alapvetően vágyik ez a másik oldalról is az a réteg. Kinyílik még jobban az a bizonyos olló.
A szűrés problémás persze, drágább jegyár mint írtam kizárja a proli réteget. Szerintem ennek bőven elégnek kell már lennie, mindkét fél oldaláról.
De ennél többet egyszerűen nem lehet tenni.
Női bulikat én továbbra sem támogatom, mert elveszítjük a potenciális partnereket.
(fölig ha ez az irány jól el is fog terjedni, tényleg csak magamutogató, könnyűvérű nők maradnak a másik bulikon)
Többire reagálva:
- Mindenkinek szíve-joga hol ismerkedik, nem is kritizálás lett volna a cél. Csak kicsit bemutatni, jelenkorunk szerintem egyik fő problémáját. Másik szemszögből. Amúgy vannak akik szerencsére nyitottak erre is, de az elég hamar leesik.(sajna csak kevesen)
- Nem azt állítom, hogy nincs bunkó a gazdagok között. Hanem hogy kevesebb. Statisztika szerint ez a helyzet, a pénz/vagyon viszonylag jó vízválasztónak működik az esetek többségében. Lehet 1-1 esetet kivenni, de itt arról van szó, mivel tudjuk szűrni de úgy, hogy a káposzta is megmaradjon és a kecske is jól lakjon.
“ Nem ismerkedni mennek a nők, de hidd el ha valaki éppen elnyeri a tetszését ott és akkor jó időben, nem fog nemet mondani rá.”
Miért ne mondana nemet? Kamaszkortól kezdve szó szerint minden barátnőm “dizsiben nem ismerkedünk” policyt alkalmazott, buliba menet odaúton mindig megbeszéltük hogy ha valakit betalál egy pasi akkor ki megy oda hogy “kimentse” stb. Mindenki tartotta magát ehhez, soha nem ismerkedtünk szórakozóhelyen. Szerintünk alapvetően alkalmatlan erre a hely, mindegy hogy mennyire tetszik valaki. (Amit amúgy is nehéz eldönteni sötétben a strobi fényénél)
És milyen jegyárra gondoltál?
és mit kapnánk a pénzünkért? Csak mert az, hogy meszűrik az embereket, de ugyanaz van mint bármelyik másik szórakozóhelyen, még nem egy szolgáltatás.
#37. Valahol itt van a nemek közti különbség. Amiről beszélünk 30+ válaszon keresztül. Nincs több hozzáfűzni valóm.
Nyilvánvalóan ott lesznek a pasik ahol a nők is, máskülönben nem lehet ismerkedni, ez amolyan ökölszabály.
Attól pedig, hogy akadnak kivételes esetek, még simán benne van, hogy valaki tök véletlenül rátalál az igazira.
#38.
5-10 ezer korrekt érte, nagyobb befogadóképesség, jobb hangminőség, nagyobb bárpult stb. Ha nagyobb a költségvetés, nyilvánvalóan több jut a körítésre.
Ezt értem, de te általánosságban kijelentetted hogy NEM FOG NEMET MONDANI a nő, ha tetszik neki a pasi. Én erre reagáltam, hogy ne jelentsd ki ezt így általánosan mert egyszerűen nem igaz.
A jegyáras dologra annyit írnék hogy ugyanúgy megvannak a nyomulós creepy pasik a tizenx ezres jegyáras koncerteken meg a százezres beugros fesztiválokon is…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!