A férfiak nélküli bulikra tényleg nagy a kereslet?
19, megfogják a feneked, de nem zaklatás kategória?
Okkkkéééé
Ismerkedni úgy is lehet hogy rohadtul nem érsz hozza egy nőhöz.
Semmilyen nőhöz, meg egy esetleges riban.choz sem, akit nem zavarna.
Ugyanis te férfiként nem tudhatod hogy milyen az a nő akit épp zaklatni készülsz.
Lehet leszbikus, lehet undorodik a férfiaktól, lehet hogy pont tőled undorodik, lehet hogy mentális problémái vannak és LEFAGY attól ha hozza érnek majd csak meg súlyosabb lesz a mentális problémája mert már megint zaklattak.
És ha felnőtt férfiaktól kap többszörösen ilyet akkor már eljön a pont hogy összeomlik
En személy szerint már ott tartok hogy kezdem azt hinni hogy nem tudnak ellenállni a férfiak, akkor viszont egyet érthetünk hogy állat kategória az ilyen
Mert egy ember ha nagyon tetszik is neki valaki, felfogja hogy NEM lehet hozzáérni egy idegen nohoz, meg akkor sem ha supermodel kinézete van és nagyon tetszik
#20 Nagyon jól leírtad!
Tényleg nem értik meg... Velem volt már olyan, hogy barátnőmmel elmentem bulizni, azért, hoooogy... Nagyon meglepő lesz... Táncoljak, szórakozzak, a barátnőmmel legyek. Mindkettőnknek volt barátja. Hát nem egyszer kaptuk meg, hogy a barátunk hogyhogy elengedett... Hát mondjuk úgy hogy ők a kevés kivételek, akik megértették, hogy nem bas.zatni megyünk magunkat. De ha szingli vagyok is mi megy, odajön, oké jófej leszek táncolok veled 3 percet, mielőtt lesmárollak, aztán három csók után megkérdezi hogy felmegyek e hozzá, mondom nem, mert nekem a csókot nem követi egyből szex. Na és már le is lépett a srác.
Én amúgy adtam esélyt a normális embereknek, ők nem fogdostak egyből. Úgyhogy ha normálisan mész oda, nem fognak csak azért offolni, mert az előbb megfogták a seggüket.
Exem amúgy erre pont tökéletes példa, utál bulizni, de eljárt, hátha megismerkedik valakivel. Mi is egy házibuliban találkoztunk. Még az elején kétszer eljött velem meg közös ismerősökkel, majd közölte, hogy mindennél jobban rühelli a szórakozóhelyeket (szó szerint idéztem). Bárhová hívtam, még ki is akadt, hogy én hogy gondolom, hogy ő jönni akar. Majd szakítottunk egy hétfői napon és még azon a hétvégén elment Balatonra a haverokkal bulizni egy olyan szórakozóhelyre, amit mindig úgy mesélt nekem, hogy ott mindenkit bedrogoznak a pultosok (nem igaz). Mondta is, hogy az ember azért megy bulizni, hogy párt keressen, ha már van akkor minek... Hát ja, nem vagyunk egyformák.
“ az a pali sem lesz nálatok esélyes aki meg normális, ott meg az a baj, hogy nem hajt eléggé”
Ezt honnan szeded? Eddig egyik partnerem se volt a diszkóban fogdozós típus, mégis volt esélyük. :D
24
“Aki ennyire hópehely, az ne menjen buliba.”
Hát kb erről van szó a kérdésben, hogy már többen is más megoldást keresnének mint a klasszik koedukált buli.
24, pont ez a lényeg! Hogy létrehoznak egy eltarnatívát, ahol ha az ember csak jól akarja érezni magát, azzal együtt nem jár az, hogy nonstop tapizzák.
Ha neked oké, hogy fogdosnak miközben a barátaiddal szórakoznál, akkor oké, de ne tegyünk már úgy, mintha ez teljesen alap lenne.
#26.Ez csak pusztán tapasztalat és következtetést.
Pont annyira, mint a ti általatok leírt dolgok.
"Amikor eluralkodik rajtam a szorongás már utcára sem akarok menni"
Igazából erre irányult az egész, többsége tényleg fél, szorong az utcán és rá sem lehet nézni. Így kezdeményezzen az ember. Szóval ezért jár a pasik jó része(kénytelen az introvertált pasi is, mint az egyik hozzászóló írta) mert nincs más lehetőség.
De minden esetre tök felesleges eszmecsere:
1. Úgy is a nők akarata érvényesül, rájuk van nagyobb kereslet. Piaci törvények itt is érvényesülnek(a social media miatt meg már tényleg termékek vagyunk). Szóval ha ők pasi nélküli bulikat akarnak nem csak a bunkó palik járnak rosszabbul, kollektíven mindenki.
2. A ti álláspontotokat is jogos. De ideje lenne valami megoldást találni rá, hogy mindenkinek jó legyen, mert ebből erős társadalmi feszültség fog kialakulni. A mostani 20-on éveseket sújtja is rendesen. Több szervezett felnőtt program kéne, kulturált keretek között vagy felnő egy generáció társ/partner nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!