Mitől kapnak leggyakrabban az emberek rákot? Mire figyeljek oda az életben ha a közeli családban volt rákos, nem akarok én is az lenni!
Nem lakunk közel semmilyen rossz magasfeszültségű vezetékhez meg ilyesmikhez, nem stresszelem már magam feleslegesen( az is okozhat rákot)
Iszok kávét( annak is rák megelőző hatása van.)
a rák legtöbbször pszichogén és/vagy genetikai hajlamú.
100%-os védelem nincs ellene
"Mire figyeljek oda az életben ha a közeli családban volt rákos, nem akarok én is az lenni"
Járj rendszeresen szűrővizsgálatokra.
Azért ilyen agyrohasztásokat ne tanácsoljunk már másoknak.. már a címéből ítélve is látszik, hogy valami áltudományos ökörség..
Szóval ajánlom figyelmedbe #2-es..
A rák eredete pedig sokkal kevésbé ismert, hogy egy adott ember mitől lesz rákos..
#5 jaj, szerintem az értelmi szintnek 3 fokozata van. A legalsó, aki mindent elhisz, és kevés tudományos ismerete van. A második, akinek sok tudományos ismerete van, de mindent, amit nem lát, “baromságnak” fogja fel és nagyon okosnak hiszi magát. És aztán van az a szint, az igazán értelmes emberek (magas IQ, többdiploma stb), akik tudják, hogy nem feltétlen csak az valós, amit az ember a szemével lát és nyitottak spirituálisan is. Ezen gondolkozz el.
A kérdésre válaszolva, vannak ráktípusok, amelyekre hajlamosít a genetika, pl. mellrák, vannak, amikre a nagyon egészségtelen életmód hajlamosít, pl. nagyapám napi 1-2 doboz cigit szívott és 43 évesen tüdőrákban hunyt el, ez nyilván nem véletlen összefüggés volt, illetve van, hogy pszichés alapon alakul ki, vagy egyéb tényezők hatására. Igazából csak annyit tehetsz, hogy igyekszel egészségesen és stresszt redukálva élni, és rendszeresen járj szűrésekre.
Megelőzni szerintem nem lehet. A hajlamot lehet szűrni
Fontos a rendszeres szűrővizsgálat.
( Anyumnak volt mellrákja, jelenleg tüdőrákkal kezelik,köszöni szépen,jól van)
"és nyitottak spirituálisan is."
Köszönöm, de erre nem szeretnék nyitott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!