1/6 anonim válasza:
Szerintem a megbékélés önmagunkkal és a világgal.
2/6 anonim válasza:
Az egyesnek tökéletesen igaza van.
Nekem még annyi lenne hozzá, hogy meglátni a kis örömeket a mindennapokban, nem a nagy boldogságra várni
3/6 anonim válasza:
Az, hogy legyenek céljaid, terveid, és haladj feléjük. Ezenkívül az is, ha vannak olyan barátaid, akikkel egy hullámhosszon vagy.
4/6 anonim válasza:
1.,2.,3. rátapintott a lényegre. Én az apró örömöket észrevenni, értékelni, és a célokat mondtam volna. Olyat is olvastam, hogy hálásnak lenni dolgokért.
Sok ember azért boldogtalan, mert valami hatalmas dolgot vár mindig. Lottó ötöst, Karib tengeri nyaralást, szőke herceget/hercegnőt. Míg ezeket várja, eltelik az egész élete, és a sok kis apróbb örömöt észre sem veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!