Mit csináljak ,hogy megéhezzek nagyon?
Figyelt kérdés
Imádok enni legszívesebben egyfolytában falnék. De ugye az alakom megtartása miatt ezt nem tehetem meg sajnos. Délben megettem egy tányér pörköltet tésztával. Érdekes módon nem vagyok igazán éhes, persze az agyam most is kívánja a kaját. Hiába tornáztam is nem korog a gyomrom. Nagyon szeretnék úgy enni most hogy úgy isten igazából korogjon a gyomrom mert úgy esik a legjobban a falás.
Mit csináljak hogy megéhezzek? És ne úgy kelljen ennem, hogy nem is vagyok éhes?
#enni akarok
2023. máj. 16. 17:51
1/2 anonim válasza:
A világ legegyszerűbb dolga, holnap délután kettőig ne egyél semmit és garantáltan éhes leszel.
2/2 anonim válasza:
Falni a disznó szokott, az ember enni szokott. A farkasétvágy meg betegség. Csak szólok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!