Történt már veletek ilyen? Nagyon megalázó volt. 17/f
Ma bementem az Obiba, hogy vegyek egy fapolcot. Meg is vettem, mentem a pénztárhoz fizetni, odaadtam a kasszásnak a polcot, és mondta hogy lennék-e szíves visszarakni a kosarat. Vissza is raktam, beleakartam a másikba rakni, de a két kosár eldőlt. Felálítottam, erre megy egy rakat szatyrot vertem erre. Erre pedig egy tata mondta hogy "Ez van amikor nem figyelsz" de lehet viccből nem tudom. Aztán a szatyrokat is visszaraktam, fizettem és nagyon gyorsan efutottam.
Veletek volt más hasonló?
Természetes.
Nálam a komplett polcrendszer ömlött össze.
Volt olyan is, hogy a nő mosolygott rám a kocsiba, majd nyomott egy satuféket, hogy atengedjen.
Erre hátulról belerottyoltak.
Én meg gyorsan elmentem onnan, a nő meg magyarázkodhatott.
Volt, hogy suliban a konyháról elloptam egy csokit, majd rafogtam a tesómra, akit ezért elő is vették.
Volt, hogy felgyújtottam a óvoda nagy kukáját,ajd jöttek is a tűzoltók.
Azt is a tesómra fogtam.
Nem.
Nem kell ettől zavarba jönni.
Az öreg f..szi meg ahelyett, hogy megjegyzést tett volna, segíthetett volna a szatyrokat visszatenni. Ő bunkó volt, te csupán ügyetlen.
Nem igazán, de már láttam ilyet. Megesik. Sz4rd le.
Az öreg egy bunkó f4sz volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!