Hány kávét isztok meg egy nap? Hogyan iszod a kávét? Hány évesen kezdtél el kávézni?
31 evesen. Elotte meregettem a mindig nyolcvanvalahanyos vernyomasom. Szeretem is a kavet. Regen tejjel ittam, de rajottem, nem birom a tejet, azota eszpresszo vagy lungo. Es edesites nelkul.
Eloszor egy csipet cukorral ittam, mintha csak so lenne, aztan az se. Komolyan mondom, most nem erzem egyaltalan keserunek, regen egy cukorral keserubbnek tunt. Meg lehet szokni.
Otthon iszonyu gyengere csinalom, instantot, mert a gyomrom azt birja hosszutavon. Utazasnal, alkalmankent igazi kavet. Abbol ketto eleg egy nap. De a sajatbol negyet.
Jómagam nem fogyasztok kávét. Anno 2x ittam össz-vissz, remélve, hogy ébren tart a pályázat határideje miatt. Nem hatott és a maradékot ki is buritottam a munkámra...
A folyamatos kávéfogyasztás alatt pedig alapon hozzá szokik a szervezet és nem fejti ki a hatását. (Már akiknél hat.)
Adott növényeknél és gyógyszereknél, étrendkiegészítőknél se véletlen van feltűntetve a kúra szerű fogyasztás.
pl x napig/hétig vagy hónapig be kell venni, majd minimum ugyanannyi ideig nem fogyasztani.
Sajnos egyre többet, akar egy litert id egy nap
Zenével a fulemben kiulok a konyhába és muszáj valamilyen cselekvés közben mert amúgy depresszió miatt itthon vagyok és nincs mit csinálnom….
Cigire is vissza fogok szokni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!