Mihez kezdtél vagy kezdesz jövőre az életeddel?
Jövőre fogok vizsgázni, tehát az lesz az első dolog. A második, hogy szeretnék jogosítványt szerezni, a harmadik, ha táltam munkát, elkezdenék saját házra gyüjteni, hátha pár év alatt meglesz. De ilyen árak és fizetések mellett közel lehetetlen.
17f
Jó volna elköltözni innen pl a fővárosba, vagy egy nyugati, északi országba.
31/F
-Be akarom fejezni a másoddiplomám.
-Keresni egy jobb munkahelyet
-Befejezni a házam építését
-Hiteleket kifizetni
34/F
Az egyéni vállalkozásomat felfuttatni annyira, hogy fel tudjak mondani a jelenlegi munkahelyemen.
A párommal minél több minőségi időt együtt tölteni és boldognak lenni. Most volt egy rosszabb időszakunk, amiből most lábalunk ki.
Egészségesen szeretnék élni, egészséges ételek, mozgás. Fogynom is kéne kb 20 kilót, szerintem 2023 végére összejön.
27/L
Vállalkozásomra még fókuszáltabban ráfeküdni, fogy jövő év decemberében már ne ébresztőórára kelljen kelnem a főállsom miatt.
Páromat jó volna bevonni a vállalkozásba és jó volna összeköltözni vele. Bár ez lehet csak 2024-es terv lesz.
- A jogosítványt akarom megszerezni (most a kreszvizsgánál tartok)
- Ki kéne találni, hogy mi a fenét akarok tanulni (elkezdtem az egyetemet, de rájöttem, nem nekem való az adott szak, mást akarok tanulni)
- felsőfokú nyelvvizsga
- Ősszel külföldre szeretnék költözni.
- Pénzt szeretnék félretenni, mivel így, hogy nem járok majd egyetemre, elmegyek dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!