18 éves korod után mihez kezdtél az életeddel napjainkig?
Tanultam-dolgoztam-tanultam-dolgoztam-tanultam-dolgoztam, így váltogattam az éveimet, hol ezt csináltam, hol azt.
27 éves vagyok, nő
19 évesen egyetemre mentem egy másik városba.
22 évesen elvégeztem az alapképzést, dolgozni kezdtem illetve estire mentem mesterre. 24 évesen végeztem a mesterrel illetve házasodtam.
25 évesen külföldre költöztünk.
26 éves voltam, amikor megszületett a lányunk. Most 30 vagyok és ősszel születik a fiunk.
20 éves koromra leraktam a 3. szakmámat, egyből utána el is kezdtem dolgozni főállásban.
Mellette fejlesztettem, képeztem magamat és néha még mellékesben is dolgoztam. Haladok a terveimmel, építem a jövőmet, ennyi.
Egyetemre mentem, megcsináltam alap+mesterképzést, majd maradtam doktorin, amit nem fejeztem be. Ezután dolgoztam 1 évet tanársegédként, majd munkahelyet váltottam, ahol 2.5 évig dolgoztam. Most egy másik helyen dolgozok 5 hónapja, de rémes, ezért váltok. Már megvan az új hely, így hamarosan költözök.
A magánéletről: 5 évig éltem együtt az előző párommal, majd az esküvő előtt nem sokkal szétmentünk. Azóta nincs senkim, xe már le is tettem róla, hogy valaha legyen. 32/N
Kimentem külföldre, tanultam, de abba hagytam hazajöttem. Ismét tanultam, ahol 1 évet elvesztegettem. Most végzek és kezdek eldolgozni.
Úgy érzem, hogy elvesztegettem 3 évet az életemből és le vagyok maradva néha, mert nem rögtön találtam meg a hivatásom, de ennek ellenére mindig úgy érzem fejlődök és jó úton járok.
Csak jobb lett volna hamarabb kezdeni.
24/F
Volt egy 8 év gyorstalpaló,Szegeden, a Csillagban.
Nemrég jöttem haza onnan, oszt újra üzletelek, vállalkozok.
Olee 48f
8 év Csillag
vállalkozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!