Hány évesen kezdtél el megkomolyodni?
Úgy értem, amikor elkezdett teljesen benőni a fejed lágya.
Ez a folyamat nálam kb 27 évesen kezdődött mikor már láttam, hogy milyen munkával szeretnék foglalkozni, hol akarok élni, milyen életvitelt szeretnék folytatni. Előtte csak próbálkozásaim voltak sok irányba, amik viszont nem igazán jöttek be, mind munka, mind emberi kapcsolatok terén stb.
Most viszont nemsokára 30 évesen úgy érzem már tudom teljesen mit szeretnék az élettől.
Nem túl késői ez? Mármint vannak rajtam kívül akik szintén ilyen későn érő típusok ? Mert a környezetemben mind azt látom, hogy már 25 körül pontosan tudják mit akarnak számos területen az életben, amire 30 körül lesznek már megvan a bejáratott életvitelük.
Nekem meg csak most jött el az a pont mikor már tudatosan az irány felé indulok amit tényleg szeretnék. Hogy 30 évesen lesz először olyan munkám amiben ki tudom hozni magamból a legtöbbet, hogy most kezdem el tudatosan keresni magam mellé az olyan barátokat akikkel azonosulni tudok életfelfogás, hobbi, munka terén... és párkapcsolatban is most tudom már, hogy milyen lányra vágyom.
Mennyire gyakori, hogy valaki ennyire későn érő típus? Ha van időd kifejtheted a saját életedből vett példákat is.
29/F
4
Nem vesztettem el senkit.
Sose keso.
Teljesen jo a 30
Van aki sose…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!