Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Veszitek észre, hogy a fb-on...

Veszitek észre, hogy a fb-on letilt hogy ne tudj válaszolni annak, akivel vitázni kezdtél?

Figyelt kérdés

Emiatt pont kiröhögöm a másikat, mert nem mer utána már konfrontálódni, mert egyértelmű, hogy ostobaságokat beszél. Milyen nevetséges összetűzésekbe keveredtek és mit művel az illető? Jöhetnek sztorik privátban is akár!

27N

2023. febr. 20. 09:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem fektetek energiát abba, hogy bárkivel is facebookon vitatkozzak.

Egyszer volt olyan, hogy egy hozzászólásom miatt privátban írt valaki, utána egyből letiltott.

2023. febr. 20. 09:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagy kreténnek kell lenni ahhoz, hogy valaki leálljon a Facebookon vitatkozni.
2023. febr. 20. 09:56
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem az, hogy nem mer utánna konfrontálódni csak nem a te gyerekes szinteden van, ennyi az egész. Több esze van mint, hogy ilyen jött mentekkel leálljon veszekedni.

Amúgy meg mi ez a kérdés? Olyan katyvasz teljesen más a kérdés meg a leírás is. Látszik, hogy idegből írtad ki.

2023. febr. 20. 10:29
 4/14 A kérdező kommentje:

Az eddigi válaszokkal nem értek egyet. Szerintem Tik is ilyen bénák vagytok akkor.

Normális ember úgy vitázik, hogy megvárja a másik reakcióját, nem letiltja, hogy márpedig övé az utolsó szó.🤣

Milyen nevetséges!

2023. febr. 20. 10:36
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
A Face nem tilt le. Az adott szemely tilt le mert latja a kommentjeidbol hogy felesleges veled vitazni.
2023. febr. 20. 10:44
 6/14 A kérdező kommentje:

Buták vagytok! Leáll vitázni.

Kezdjük ott, hogy én nem az a fajta vagyok, aki beszól.

Midig a másik kezdi, naná, hogy megvédem magam. Érted Te butuska 5-ös?

2023. febr. 20. 10:47
 7/14 anonim ***** válasza:
53%

"Szerintem Tik is ilyen bénák vagytok akkor."

"Buták vagytok!"

"Érted Te butuska 5-ös?"

"én nem az a fajta vagyok, aki beszól."

Ez így egymás után olyan cuki.

2023. febr. 20. 10:58
 8/14 anonim ***** válasza:
57%

"Kezdjük ott, hogy én nem az a fajta vagyok, aki beszól."

Ahha...

1. példa: "Tik is ilyen bénák vagytok akkor."

2. példa: "Buták vagytok!"

3. példa: "Érted Te butuska 5-ös?"

2023. febr. 20. 10:59
 9/14 A kérdező kommentje:
7,8 nem erről szól a kérdés.
2023. febr. 20. 11:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Pedig a 7-8-as válaszok rávilágítanak arra, hogy nem tudsz érett, felnőtt ember módjára kommunikálni.

A vitatkozásba nem férnek bele az általad használt kifejezések. Valószínűleg ezért van az, hogy a facebookon is inkább letilt a vitapartnered.

2023. febr. 20. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!