Veszitek észre, hogy a fb-on letilt hogy ne tudj válaszolni annak, akivel vitázni kezdtél?
Emiatt pont kiröhögöm a másikat, mert nem mer utána már konfrontálódni, mert egyértelmű, hogy ostobaságokat beszél. Milyen nevetséges összetűzésekbe keveredtek és mit művel az illető? Jöhetnek sztorik privátban is akár!
27N
Soha nem fektetek energiát abba, hogy bárkivel is facebookon vitatkozzak.
Egyszer volt olyan, hogy egy hozzászólásom miatt privátban írt valaki, utána egyből letiltott.
Nem az, hogy nem mer utánna konfrontálódni csak nem a te gyerekes szinteden van, ennyi az egész. Több esze van mint, hogy ilyen jött mentekkel leálljon veszekedni.
Amúgy meg mi ez a kérdés? Olyan katyvasz teljesen más a kérdés meg a leírás is. Látszik, hogy idegből írtad ki.
Az eddigi válaszokkal nem értek egyet. Szerintem Tik is ilyen bénák vagytok akkor.
Normális ember úgy vitázik, hogy megvárja a másik reakcióját, nem letiltja, hogy márpedig övé az utolsó szó.🤣
Milyen nevetséges!
Buták vagytok! Leáll vitázni.
Kezdjük ott, hogy én nem az a fajta vagyok, aki beszól.
Midig a másik kezdi, naná, hogy megvédem magam. Érted Te butuska 5-ös?
"Szerintem Tik is ilyen bénák vagytok akkor."
"Buták vagytok!"
"Érted Te butuska 5-ös?"
"én nem az a fajta vagyok, aki beszól."
Ez így egymás után olyan cuki.
"Kezdjük ott, hogy én nem az a fajta vagyok, aki beszól."
Ahha...
1. példa: "Tik is ilyen bénák vagytok akkor."
2. példa: "Buták vagytok!"
3. példa: "Érted Te butuska 5-ös?"
Pedig a 7-8-as válaszok rávilágítanak arra, hogy nem tudsz érett, felnőtt ember módjára kommunikálni.
A vitatkozásba nem férnek bele az általad használt kifejezések. Valószínűleg ezért van az, hogy a facebookon is inkább letilt a vitapartnered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!