Hány kávét isztok meg egy nap? Hogyan iszod a kávét? Hány évesen kezdtél el kávézni?
reggel kettő az is tejes. Ha nagyon ki vagyok merülve, akkor délben+1 de ez ritka. Régebben pár évtizede sokkal több kávét ittam.
16 éves koromtól
Napi kettőt. Esetleg hármat, ha társaságban vagyok.
Egyetemen kezdtem cappucinót meg ilyeneket inni, de rendes főzött kávét az első munkahelyemen kezdtem olyan 23 éves korom körúl.
Tejjel és két édesítővel iszom.
Nagyon szeretem az ízesített fémdobozos kávét (talán Hell, de nem biztos), de az azért eleg drága, úgyhogy ritkán iszom, pl.kirándulásra viszek ilyet.
Az egész kávézásom kijön havi 2000 Ft-ból, szóval nem tétel.
3 in1 kávét iszok csak.
Reggel, délben.
Főzős kávét ritkán iszok mert túlpörget.(dobog a szivem nagyon es ingerültebb is vagyok tőlük)
0-4 kozott
De inkabb kerulom, mert nekem art a koffein. Sokkal faradtabb leszek tole, libidom is csokkent
Általában naponta kettőt iszok: egyet kilenc körül, egyet délután négy körül. Előbbinél valami rövidet és erőset iszok (espresso, ristretto, americano, breve) hogy feldobjon, utóbbinál valami könnyedebbet (cappuccino, mocha, frappucino, cafè latte) hogy csak kicsit pörgessen fel munka után.
Valamivel az érettségizés után kezdtem el kávét inni, akkor voltam tizenkilenc (most huszonöt vagyok). Azóta nagyon megszerettem a kávét, rendszeresen kísérletezek új ízekkel a párom és a barátaim nagy örömére.
Azt mondják 4-5 még nem nagyon vág haza, bár szerintem szervezetfüggő is.
Én például régen koffeinérzékeny voltam, most meg úgy iszom mint a vizet.
Hozzászoktam, bár valamikor szinte hányok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!