A párkapcsolat egy túlértékelt dolog a társadalom szempontjából?
Szerintem is erősen túlértékelt, mert sok esetben akkor vagy számba vehető ha van párod, mert milyen régóta vagy már egyedül, miért nincs senkid kérdések jönnek veled szembe. Amellett hogy gazdasági előnye is van, valahogy máshogy tekintünk arra aki egyedül van és akinek van már házastársa. Mivel az ember társas lény azért valahol vágyik egy társra.
Viszont állítom, hogy sokkal több ember él rossz párkapcsolatban mint ahány szingli van. És inkább vagyok egyedül boldog minthogy tönkremenjek egy kapcsolatban.
Valahogy én is azt vettem magamon észre, hogy elkezdtem magam kevesebbnek érezni azoknál, akiknek van párjuk.
Úgy érzem, hogy én kevesebb vagyok. Olyasmi ez, mintha 190 magas emberek közzé be kellene állnom a 175- ös magasságommal.
Nem tudom. Olyan furcsa erzés ez. Egy férfi, nő nélkül mindenképpen kevesebb, mint azok, akik mellett van nő.
Emiatt bizony rosszul érzi magát az ember egy ilyen társaságban.
Lehet, hogy én tolom túl, de én így érzem.
Egy lakodalomban pl marha rossz erzés lenne.
Mindenki a párjával van, ott mindenki táncol,csak én csellengek egyedül.
Így a társadalomnak sem vagyok hasznos tagja szerintem.
Így mindenképpen kevesebb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!