Mennyire vagytok rendben pénzügyi, magánéleti és munka/karrier szempontjából ?
Pénzügyileg 0 (néhányszáz forintom van... :D)
Magánéleti: 2-3 (van párom, de távol... barátaim pedig szinte egyáltalán nincsenek)
Munka/karrier: 0 (még tanulok, gimis vagyok)
Pénzügyileg csillagos ötös, mostanában nagyon egyenesbe jöttünk.
Magánéletileg egy négyes, kezd sok lenni, hogy lassan egy éve össze vagyunk zárva a férjemmel, mert mindketten otthonról dolgozunk. Szeretjük egymást, jól megvagyunk, de néha azért mar unalmas a feje :D
A munkahelyemet nem szeretem, viszont nyugalom van, biztos és jól fizet, szóval panaszra nincs okom. Legyen 4-es.
Pénzügy 5, van megtakarításunk a nehezebb időkre (persze nyilván lehetnénk milliárdosok, de maradjunk a realitásoknál)
Karrier 5, jó munkahelyünk van, jó fizetéssel, vírusbiztos.
Magánélet 3, jól van a család, jól is élünk, de a két gyerek mellett alig van szex, és az nagyon hiányzik.
Pénzügy: 2: az évek folyamán szerencsére sikerült egész sok pénzt félretennem, de a sportomat saját zsebből fizetem, így most sajnos elég rendesen megcsappant.
Magánéleti: silány 2: párkapcsolatom sosem volt még, szüleimmel jó a kapcsolatom, bár szerintem lehetne jobb is. Vannak igaz barátaim, de kevés és bár számíthatok rájuk, sajnos úgy érzem az ő "ranglétrájukon" hátrébb szereplek.
Munka/karrier: 0: tavaly szeptemberben kezdtem az egyetemet, eddig egy diákmunkám volt csak, de most keresek megint valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!