Közlekedésbiztonság szempontjából helyesen cselekedett a párom?
Admin nem kamu kérdés! Könyörgöm ne töröld.
Véletlenül összefutottam a párommal a forgalomban. Dugó volt, én dudáltam akkor észrevett integetett és egyet dudált. Viszont én elkezdtem összevissza dudálgatni, hosszúakat meg piciket jó sokáig. Ez ment kb fél percig amikor azt láttam hogy a párom már nem mosolyog, idegesen kiszáll a kocsijából arra már nem volt időm hogy lezárjam belülről. Teljesen állt a sor. Rámnyitotta az ajtót, csodálkoztam hogy hova nyúl . Felnyitotta a motorháztetőmet és széthúzta a duda csatlakozóját majd visszazárta a motorháztetőt és vissz ült a kocsijába. Nagyon szégyenkeztem, sírtam és letiltottam őt. Azóta is tiltva van. Ilyen szégyent 2019 őszén éreztem utoljára. Így megszégyeníteni rengeteg ember előtt!
Szerintem az idióta dudálgatással sokkal kínosabb helyzetbe hoztad magad.
A párod meg halál jófej, szerintem feldobta pár ember napját ezzel a húzással.
Engedd el ezt a dolgot, röhögve fogjátok sztorizgatni később.
Ezt az idióta troll dumát! Manapság a kürt a lökhárító alatt van, azt szét nem húzza senki a motortérből.
Találj ki valami jobb esti mesét holnapra!
Úristen, ilyen hülyéknek adnak jogosítványt?
...bár lehetne a barátnőm, korrepetálnám rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!