Közlekedésbiztonság szempontjából helyesen cselekedett a párom?
Admin nem kamu kérdés! Könyörgöm ne töröld.
Véletlenül összefutottam a párommal a forgalomban. Dugó volt, én dudáltam akkor észrevett integetett és egyet dudált. Viszont én elkezdtem összevissza dudálgatni, hosszúakat meg piciket jó sokáig. Ez ment kb fél percig amikor azt láttam hogy a párom már nem mosolyog, idegesen kiszáll a kocsijából arra már nem volt időm hogy lezárjam belülről. Teljesen állt a sor. Rámnyitotta az ajtót, csodálkoztam hogy hova nyúl . Felnyitotta a motorháztetőmet és széthúzta a duda csatlakozóját majd visszazárta a motorháztetőt és vissz ült a kocsijába. Nagyon szégyenkeztem, sírtam és letiltottam őt. Azóta is tiltva van. Ilyen szégyent 2019 őszén éreztem utoljára. Így megszégyeníteni rengeteg ember előtt!
Nyilván nem kamu...
Egyébként meg büntetés járna mindkettőtöknek, ahogy előttem írták, akkor kellett volna szégyenkezned, amikor dudálgattál össze-vissza
Hát Szilvikém te megérdemelted.
Ez már kijárt neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!