Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Közlekedésbiztonság szempontjá...

Közlekedésbiztonság szempontjából helyesen cselekedett a párom?

Figyelt kérdés

Admin nem kamu kérdés! Könyörgöm ne töröld.

Véletlenül összefutottam a párommal a forgalomban. Dugó volt, én dudáltam akkor észrevett integetett és egyet dudált. Viszont én elkezdtem összevissza dudálgatni, hosszúakat meg piciket jó sokáig. Ez ment kb fél percig amikor azt láttam hogy a párom már nem mosolyog, idegesen kiszáll a kocsijából arra már nem volt időm hogy lezárjam belülről. Teljesen állt a sor. Rámnyitotta az ajtót, csodálkoztam hogy hova nyúl . Felnyitotta a motorháztetőmet és széthúzta a duda csatlakozóját majd visszazárta a motorháztetőt és vissz ült a kocsijába. Nagyon szégyenkeztem, sírtam és letiltottam őt. Azóta is tiltva van. Ilyen szégyent 2019 őszén éreztem utoljára. Így megszégyeníteni rengeteg ember előtt!

2021. dec. 16. 18:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

Nyilván nem kamu...

Egyébként meg büntetés járna mindkettőtöknek, ahogy előttem írták, akkor kellett volna szégyenkezned, amikor dudálgattál össze-vissza

2021. dec. 17. 07:43
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Sztem félelmetes kocsi volt 😂
2021. dec. 17. 09:23
 13/15 anonim ***** válasza:
58%

Hát Szilvikém te megérdemelted.

Ez már kijárt neked.

2021. dec. 18. 13:00
 14/15 anonim ***** válasza:
80%
Jajj Szilvi, hát a pasid nem tudja, hogy a dudálástól nedvesedsz?
2021. dec. 18. 16:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Szilvike , szilvike neked valami másban van hiányod .
2021. dec. 19. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!