Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért zavar engem annyira, ha...

Miért zavar engem annyira, ha a férfi kollégám nem néz rám?

Figyelt kérdés
Magyaráz és nagyjából már a marsi földönkívülire is ránézett, míg rám nem. Frusztrál, mert olyan mintha semmibe nézne. Gondoltam arra, hogy azért, mert tetszene nekem? - nem, akarok tőle valamit? - nem. Nem tudom miért, de annyira zavar ez a viselkedése, hogy szabályszerűen kerülöm. Ha látom, hogy többen beszélgetnek, akkor inkább oda se megyek, ne nézzen semmibe.

2023. ápr. 30. 21:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Elég felszínesen ismerjük egymást. Régebben talán egy fokkal kedvesebb volt. Nem szeretném egyébként túlreagálni, csak engem is meglep, hogy mennyire zavar ez a fajta ignorálás.
2023. ápr. 30. 21:31
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Kérdezz rá, semmit nem veszítesz. Továbbá letisztázódik, hogy milyen figura is ő.
2023. ápr. 30. 21:39
 13/20 anonim ***** válasza:
A legkorrektebb az, amit a 12#-es ír: a rákérdezés. Mi csak TFH-zunk így: lehet bejössz neki, de nem mer kezdeményezni, lehet van párja, ezért nem mer lépni, lehet félénk, lehet nem csíp, lehet, hogy lenéz, lehet, hogy csak a szemed színe tetszik neki, lehet a tudáso dtetszik neki.
2023. ápr. 30. 21:45
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem is fél vagy kedvel téged ez a két ok lehet. Én sem szeretem a szemkontaktust és azért amit előzőekben valaki írt is. Nincsenek túl jó tapasztalataim vele. Próbálj rá kérdezni, ha szóba áll veled mert beszél neked akkor biztosan nem jelenthet rosszat. Egy kérdés nem gáz. :)
2023. ápr. 30. 22:07
 15/20 A kérdező kommentje:
Ha rákérdeznék, akkor nem lenne félreérthető, hogy ilyen szinten foglalkozok vele?
2023. ápr. 30. 22:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, azért sem mert eltudod mondani (ha az lenne kitudod magyarázni) hogy azért kérdezed mert számodra fontos a szemkontaktus, és téged ez zavar vagy rosszul érint hogy veled ezt nem tartja. Vagy valami ilyesmi.
2023. ápr. 30. 22:12
 17/20 A kérdező kommentje:
Mindenképpen átgondolom, de jelenleg az a gondolat motoszkál a fejemben, hogy ha tulajdonképpen nem tudom meg soha az okát, hogy miért ilyen az nem zavar. Leginkább az foglalkoztat, hogy ez a kis semmitmondó dolog miért aggaszt engem ennyire.
2023. ápr. 30. 23:19
 18/20 anonim ***** válasza:
84%
Serti az egod. Nem jon am be mindenki, mindenkinek
2023. ápr. 30. 23:25
 19/20 anonim ***** válasza:
57%

Régóta munkatársak vagytok?

Volt valaha konfliktusotok?

-akár ki nem mondott, vagy csak az egyik fél élte meg úgy-

2023. máj. 2. 18:35
 20/20 anonim ***** válasza:
67%
Mintha én írtam volna ki ezt a kérdést :D Nálam ugyanez a helyezet, annyi különbséggel, hogy a kollegám nő és én is.. szóval itt eleve kizárva a történet hogy tetszel neki vagy ilyesmi, biztosan utálhat engem valamiért :D amúgy engem is baromira zavar, vagy inkább bosszant, mivel én semmi rosszat nem tettem ellene, nem volt vita stb.... szóval nem értem... De abszolút megértelek, kedves kérdező.
2023. máj. 7. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!