Csajok ti ha osztálytársakkal, kollégákkal elmentek strandra, szégyenlősek vagytok bikinibe lenni a férfi ismerősök előtt?
Figyelt kérdés
Eleinte se volt fura?mert hát a bikini se takar el mindent azért.2017. ápr. 20. 17:09
1/8 anonim válasza:
Amíg én magam elégedett vagyok az alakommal, addig mások véleménye sem zavar/érdekel. :)
2/8 anonim válasza:
Nem vagyok szégyenlős senki előtt,mert tisztában vagyok az adottságaimmal.
Csak az kellemetlen egy kicsit,hogy ha van a társaságban olyan nő/lány,aki duci/nincs megelégedve magával,akkor feszélyezve érzem magam,mert nem akarom,hogy még rosszabbul érezze magát,amikor meglát engem bikiniben,vagy ha látja,hogy a pasik engem bámulnak.
3/8 anonim válasza:
Én egy picit eleinte az voltam. Aztán rájöttem, hogy marha nagy baromság azon izgulni, hogy a munkatársaim mit gondolnak a külsőmről. Dolgoznom kell együtt velük nem mást.. :)
4/8 anonim válasza:
Attol fugg, milyen a kapcsolatunk egymassal. El tudok kepzelni olyan helyzetet, (volt is mar) amikor kicsit furcsa lenne es zavarba jonnek. Mondjuk, ha a fonokom latna bikiniben, nekem az fura lenne
5/8 anonim válasza:
Nem. De ha zavarna, akkor egyrészt vennék fel arra az alkalomra, vagy remek strandkendőket lehet kapni.
Volt már olyan társaság, akik előtt nem vetkőztem bikinire. Nem a testem miatt, hanem mert nem éreztem a viszonyunkban azt helyénvalónak.
8/8 anonim válasza:
És ha te látnád a férfi főnöködet fürdőnadrágban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!