Kolleganőm miért tartja elsőbbnek a női WC-k
kitakarítását,mint a férfi WC-t?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem,hogy mindig ott hosszasabban,lazábban elvan de a férfivel nem is nagyon látom foglalkozni,vagy ha be is megy nem annyi időre mint a nőibe.A munkahelyen is jobban nőkkel társalog,ellenben én pont a fordítottja vagyok mert én előbbre valónak tartom a férfi mosdók rendbe tételét és inkább férfiakkal barátkozom,társalgok mint nőkkel.Ő feminista lehet én még akkor hímsoviniszta?Elég érdekes dolgok lehetnek ezek,ha valaki mögé kíváncsiskodik a dolgoknak és nem csak az egyszerű tényeket szűri le.Az urak mosdójában nincs is olyan tisztaság egyébként mint a nőibe,papír darabok a földön ami a nőibe sosincs pl de én igyekszem ezt mindig helyre hozni.Nem ítélkezem,csak egyszerűen nem értem hogy miért taszítják a férfi WC-k.Szólni nem fogok,hiszen nem akarok ártani neki inkább én megcsinálom mert vissza fele is mehet a "kártya",harcias nő és tuti vissza vágna meg nem is lenne szép vele szemben.
2023. ápr. 2. 14:22
1/8 anonim válasza:
Szerintem egyformán fontos a női és a férfi mellékhelyiségek tisztasága. Árulkodni én sem árulkodnék, legfeljebb beszélnék vele, vagy azt sem. Takarítsd a férfi wc-ket ő pedig a női wc-ket és akkor félig megoldottnak tekinthető a probléma.
2023. ápr. 2. 16:02
2/8 anonim válasza:
Lehet csak valami tudatalatti gátlás, ami nem is biztos hogy feltűnik neki; egy "huh nem kéne itt lennem" érzés... Gyorsabban lerendezi, hogy hamarabb szabaduljon.
2023. ápr. 2. 16:21
3/8 anonim válasza:
Én nem tettem köztük különbséget.
Férfi wc- ben annyi plusz volt, hogy mivel a legtöbb férfi állva pisil, a csempét töröltem le többször a kritikus helyeken.
Az jó megoldás ha téged zavar akkor megbeszélitek egymás közt, hogy ki-ki takarítja jobban a másik wc-t.
2023. ápr. 2. 16:50
4/8 anonim válasza:
Azért a női mosdó picit összetettebb, mert a két alap output mellett még vér is megfordul a női wc-ben, lehet ennek tudatában időz ott el többet a kollégád. Szerintem a sorrend mindegy, hogy ki melyiket takarítja először, mert a lényeg az, hogy mindkettő tiszta és higiénikus legyen!
2023. ápr. 2. 16:51
5/8 anonim válasza:
A férfi vécében max melléhugyoznak. A nőiben viszont van minden: hugy, szar, vér... Nehezebb tisztán tartani.
2023. ápr. 2. 17:36
6/8 anonim válasza:
A takarítónő ismerőseim mindig azt mondják, a női wc-k SOKKAL koszosabbak, mint a férfi wc-k, macerásabb őket kitakarítani.
Gondolom, ez amiatt is van, hogy a nők pl. csak fülkékbe mennek, ott nyilván nagyobb eséllyel piszkolnak össze mindent “büntetlenül”, mint egy férfi wc-ben, ahol a többi férfi előtt - jó esetben - nem állsz neki sz*rral kikenni a falakat. (Szó szerint ilyeneket is láttam már női mosdókban.) Persze ez csak spekuláció.
De a 2-es kommentjében is lehet igazság.
2023. ápr. 2. 17:57
7/8 anonim válasza:
"ott hosszasabban,lazábban elvan de a férfivel nem is nagyon látom foglalkozni"
. Mert a férfi patikatisztaságú, a férfiak vigyáznak.
"A munkahelyen is jobban nőkkel társalog"
. Mert folyton el kell magyaráznia, hogy mire való a WC-kefe.
2023. ápr. 2. 18:03
8/8 anonim válasza:
Engem a piszoár zavar a férfi wc-kben, azt valahogy nem tudom megszokni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!