Lányok-Nők! Miért jelent nektek élvezetet a férfi WC használata?
Azt azért áruld már el, kispajtás, hogy hol a bánatban láttál te ilyet, hogy nők bemennek a férfivécébe, mert én még a büdös életben se tapasztaltam ilyet.
Főleg hogy ugye veled ez állandóan megtörténik, olyan sűrűn, hogy itt kell sípolnod miatta.
Én nőként kétszer voltam kb férfibudiban: egyszer egy kirándulóhelyen, mikor valami okból csak az volt nyitva, de nem volt sehol egyetlen kan pályázó se a helyre, meg egyszer egy leszbikus buliban, ahol ugye eléggé kevés faszinger volt jelen (konkrétan ugye nulla).
Amúgy biztos, hogy nem képzeled te ezt az egészet inkább?
És neked élvezetet jelent ennek feszegetése? Ha amúgy normálisan megfigyelnéd a helyzetet, és kicsikét gondolkodnál, nem tudnál magadtól rájönni a helyes válaszra?
Én is láttam nőt férfi wc-ben. Pontosan tudtam az okát. Hogy úgy mondjam, ismerem a természet működését. Ennyi elég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!