Lányok-Nők-Férfak! Szerintetek illetlenség férfi WC-be bemenni nőként, ha hosszú a sor a nőinél?
Szerintem eléggé, mert a piszoárok között általában válaszfal sincs és látszik a férfiak pénisze. A nők nem érzik ezt illetlenségnek? Vagy sok nőt izgat is a látvány ösztönösen?
Az meg hab a tortán hogy ha a férfi megy esetleg be a nőibe, egyből elkezdenek kiabálni a nők pedig ott aztán semmi intim testrész nem látható...ugyanezeknek a nőknek az már nem gond hogy elővett péniszek mellett mennek be a fülébe a férfi WCben...
Ennél sokkal nagyobb illetlenség, ha 2 wc van egymás mellett, és mindkettőre kiírják, hogy női... pedig nincs más az emeleten, és amúgy fülke mindkettő, tehát mindegy lenne.
De olyat is láttam már, hogy koedukált wc volt (mármint a bejáratnál - később azért külön táblák voltak) - viszont simán lekapták róla a "férfi" matricát, és maradt a női.
Itt sincs más wc az emeleten.
Illetlenség, mert az illemszabály azt mondja. Speciel engem nem zavarna, bár még nem volt szerencsém ilyen esethez.
Régi vicc, hogy tagbaszakadt pasas benyit a női vécébe, a bent lévő hölgyek egyből rázendítenek:
- Mit képzel maga, ez kérem női vécé!
- Mindegy, hányni jövök!
"Szerintem eléggé, mert a piszoárok között általában válaszfal sincs és látszik a férfiak pénisze."
Aki a piszoárt használja, az a fal felé fordul, hogy látszana a nemi szerve? Nagyon közel kell menned hozzá, hogy lásd, normális esetben csak elmész a háta mögött.
Kérdező, te ezt a jelenséget tanulmányoztad? Erre veszed a fáradságot? Én azért azt gondolom, hogy bármi előfordulhat, de akik a másik nem számára kijelölt wc-kbe bemennek, alapvetően szükségből teszik, és azzal vannak elfoglalva, hogy mielőbb könnyítsenek magukon.
Nem kell elszigetelt és magyarázható jelenségekből "ügyet" csinálni. Van olyan enélkül is éppen elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!