Miért zavar engem annyira, ha a férfi kollégám nem néz rám?
Figyelt kérdés
Magyaráz és nagyjából már a marsi földönkívülire is ránézett, míg rám nem. Frusztrál, mert olyan mintha semmibe nézne. Gondoltam arra, hogy azért, mert tetszene nekem? - nem, akarok tőle valamit? - nem. Nem tudom miért, de annyira zavar ez a viselkedése, hogy szabályszerűen kerülöm. Ha látom, hogy többen beszélgetnek, akkor inkább oda se megyek, ne nézzen semmibe.2023. ápr. 30. 21:03
1/20 anonim válasza:
Lehet hogy mert kollega meg haver is
2/20 anonim válasza:
Ne légy ennyire felszínes. Lehet, hogy csak zavarja a szemkontaktus.
3/20 A kérdező kommentje:
Nagyon zavarhatja, ha a mindenkire rá tud nézni…
2023. ápr. 30. 21:16
4/20 anonim válasza:
Vagy csak épp te tetszel neki és azért nem..férfiak.
Esetleg foglalt vagy avagy férjnél vagy? Az is lehet kizáró ok.
5/20 A kérdező kommentje:
Szerintem kizárt, hogy tetszenék neki. Annak szerintem lenne más megnyilvánulása. A családi állapotomról sem tud.
2023. ápr. 30. 21:21
6/20 anonim válasza:
Szerintem is tetszel neki, csak így tartja a távolságot, mert kollégák vagytok. Nyilván nem a legjobb megoldás, de a lényeg, hogy ne vedd magadra.
Te nem tehetsz róla, hogy ő ezt így kezeli, akkor se, ha bármi más baja lenne.
7/20 anonim válasza:
Én nem csinálnék ügyet belőle, de ha téged ennyire idegesít, max kérdezz rá az okára.
8/20 anonim válasza:
Az is lehet, hogy tart tőled. Mármint úgy, hogy nem konkrétan tőled, hanem attól, amilyen személyiségtípust kinéz belőled, mert volt egy rossz élménye korábban és inkább kizár. Gondolom nem nagyon ismeritek egymást.
9/20 anonim válasza:
Szerintem meg epp, hogy nem kedvel, de nem tudom
10/20 anonim válasza:
Tudod sok minden kiderülne vele kapcsolatban, amennyiben valóban rákérdeznél.
Persze kulturált hangnemben és kedvesen(no és persze úgy, hogy ketten vagytok akár neten keresztül): "Szia, ne haragudj de én megbántottalak valamivel, mert sosem nézel rám és kerülöd a pillantásom."
Az is lehet meglepődnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!