Hétvégén beugrott hozzám egy férfi kollégám, eladtam neki a párom biciklijét. Nem voltam kisminkelve és tett egy megjegyzést rögtön miután kiszállt a kocsijaból, hogy "oh de máshogy nézel ki"?
Hétvégén beugrott hozzám egy férfi kollégám, eladtam neki a párom biciklijét. Nem voltam kisminkelve.. tett egy megjegyzést rögtön miután kiszállt a kocsijaból, hogy "oh de máshogy nézel ki"?
Kérdeztem, hogy oh igen, miért? :D
Erre áh, semmi, semmi és legyintett a kezével, majd hozzá tette, hogy mert nem vagyok kisminkelve.
Igazából csak mosolyogtam rajta, de utólag gondolkodtam.. És már akkor, abban a pillanatban is kiváltott bennem egy rossz érzést, de nem reagáltam erre, nem fogok ilyenen hisztizni..
Egyébként is csak szempillaspirált használok és a szemöldököm szoktam kihúzni.. Tehát még azt sem mondanám, hogy agyonra sminekelem magam. Nyilván maga a szempillaspirál nagyon feldobja a szemeimet, de nem is bánom, szeretem kihangsúlyozni a szemem.
Igazából rosszul esett és úgy gondolom, hogy ez bunkóság volt részéről..
Mi a véleményed? Túlreagálom?
(30N)
Nem kell túl gondolni. Lépj túl rajta.
De ha unatkozol, akkor csináld a balhét, bánom is én.
Írtam fentebb, hogy semmit nem reagáltam a megjegyzésre és nem is fogok..
Csak szimplán érdekel mások véleménye, hogy mit gondolnak egy ilyen helyzetről?
" Igazából rosszul esett és úgy gondolom, hogy ez bunkóság volt részéről.."
"Mi a véleményed? Túlreagálom?"
Erre válaszoltunk. A hiba benned van. Keresd magadban, hogy miért esett neked rosszul.
Most magadból indulsz ki, drágaság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!