Mit csináljak, ha megtetszett egy tőlem kb 15 évvel idősebb pasi?
32
Akkor szerinted miért írt ide gyakorikérdésekre ? :D
Az én véleményem még mindig az, hogy kalandként/rövid távú kapcsolatként simán, de hosszú távon (család alapítás stb) nem.
De bocs előző, itt mindenni a szentéletű párkopcsolatot tartja kiinduló gondolatnak és ahhoz viszonyít.
Ugyanakkor meg nézd meg, hány 21-24 évesen kötött házasság-véletlenbaba-hitel-ház mókuskerék marad egyben ?
Azt a lányt, aki 20-24 évesen egy 40-es pasival kavar azt egyből lekostólja mindenki, hogy hükye ku.va meg golddigger stb stb.
Pedig simán csak ékvezni szeretné az életét, viszonylag gondmentesen, akármeddig.
Folyt.:
És jön a mégrosszabb kommentelő, aki meg a pasit szidja, hogy melyen szemét mert csak "kihasználja" a fiatal puncit. Persze ha a lány vonzódik hozzá, az elképzelhetetlen, neeem ?
Én csak azt mondom, hogy hosszú távon ebből lehetnek kellemetlenségek, tabu erről beszélni sokszor, de a te példád alapján 20-40, itt a férfi jóval hamarabb meg fog halni, és akkor a nő ott marad a gyerekekkel, eleve kevesebb időt fognak együtt tölteni stb.
A férfi hamarabb lesz nyugdíjas, és öreg.
Senkinek nem kívánok ilyesmit, de legyünk őszinték, ekkora korkülönbségnél számítani lehet ilyesmire.
Mondjuk ez már régen OFF téma, és nincs köze teljesen az eredeti kérdéshez, de szerettem volna válaszolni, bocsi kérdező :D
Kicsit máshogy :
Nézzük már meg, hogy 100 olyan 20 körüli lány, aki 40+ os pasival kavart mondjuk min. 5 évet, az hogy élt az 5 év alatt ? Élvezet, udvarló természetes romantika, hétköznapok stb stb.
Majd nézzünk meg ugyanígy 100 ugyanilyen lányt aki vele egykorúval tette ugyanezt, neki milyen volt ?
39
Na akkor uccu neki, csináld meg a kutatást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!