Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak, ha megtetszett...

Mit csináljak, ha megtetszett egy tőlem kb 15 évvel idősebb pasi?

Figyelt kérdés
Lehet nem is tetszik, mert annyira nem ismerem, de az biztos, hogy hetente egyszer látom és mindig keresem. Látásból ismerjük egymást csak, nem akarok tőle semmit, de ennek ellenére mégis napi többször eszembe jut.

2023. márc. 5. 20:05
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Nem kizárt, hogy működjön. Remélem, én vagyok az a pasi. :D
2023. márc. 23. 22:47
 32/41 anonim ***** válasza:
Van akinek sok a 10+ év, van akinek pont így jó. Ennyi. A kérdezőnek pedig saját magának kell eldönteni mit szeretne és nem mások véleményére hallgatni.
2023. márc. 24. 09:40
 33/41 anonim ***** válasza:
50%

32

Akkor szerinted miért írt ide gyakorikérdésekre ? :D

Az én véleményem még mindig az, hogy kalandként/rövid távú kapcsolatként simán, de hosszú távon (család alapítás stb) nem.

2023. márc. 24. 12:26
 34/41 anonim ***** válasza:
73%

De bocs előző, itt mindenni a szentéletű párkopcsolatot tartja kiinduló gondolatnak és ahhoz viszonyít.

Ugyanakkor meg nézd meg, hány 21-24 évesen kötött házasság-véletlenbaba-hitel-ház mókuskerék marad egyben ?

Azt a lányt, aki 20-24 évesen egy 40-es pasival kavar azt egyből lekostólja mindenki, hogy hükye ku.va meg golddigger stb stb.

Pedig simán csak ékvezni szeretné az életét, viszonylag gondmentesen, akármeddig.

2023. márc. 24. 15:36
 35/41 anonim ***** válasza:
73%

Folyt.:

És jön a mégrosszabb kommentelő, aki meg a pasit szidja, hogy melyen szemét mert csak "kihasználja" a fiatal puncit. Persze ha a lány vonzódik hozzá, az elképzelhetetlen, neeem ?

2023. márc. 24. 15:38
 36/41 anonim ***** válasza:
50%

Én csak azt mondom, hogy hosszú távon ebből lehetnek kellemetlenségek, tabu erről beszélni sokszor, de a te példád alapján 20-40, itt a férfi jóval hamarabb meg fog halni, és akkor a nő ott marad a gyerekekkel, eleve kevesebb időt fognak együtt tölteni stb.

A férfi hamarabb lesz nyugdíjas, és öreg.

Senkinek nem kívánok ilyesmit, de legyünk őszinték, ekkora korkülönbségnél számítani lehet ilyesmire.

Mondjuk ez már régen OFF téma, és nincs köze teljesen az eredeti kérdéshez, de szerettem volna válaszolni, bocsi kérdező :D

2023. márc. 24. 18:43
 37/41 A kérdező kommentje:
Én csak örülök neki, ha több nézőpontból közelítjük meg a témát! :)
2023. márc. 24. 22:28
 38/41 anonim válasza:
Szerintem igenis lehet élni úgy párkapcsolatban hogy a két fél között van némi,esetleg 10+év korkülömbség. Nem akarlak semmire se bíztatni,de rengeteg ilyen embert ismerek és ők boldog kapcsolatban élnek. Sőt,az én szüleim között is van 12 év.
2023. márc. 27. 00:45
 39/41 anonim ***** válasza:
58%

Kicsit máshogy :

Nézzük már meg, hogy 100 olyan 20 körüli lány, aki 40+ os pasival kavart mondjuk min. 5 évet, az hogy élt az 5 év alatt ? Élvezet, udvarló természetes romantika, hétköznapok stb stb.

Majd nézzünk meg ugyanígy 100 ugyanilyen lányt aki vele egykorúval tette ugyanezt, neki milyen volt ?

2023. márc. 31. 07:48
 40/41 anonim ***** válasza:

39

Na akkor uccu neki, csináld meg a kutatást :)

2023. márc. 31. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!