Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak, ha megtetszett...

Mit csináljak, ha megtetszett egy tőlem kb 15 évvel idősebb pasi?

Figyelt kérdés
Lehet nem is tetszik, mert annyira nem ismerem, de az biztos, hogy hetente egyszer látom és mindig keresem. Látásból ismerjük egymást csak, nem akarok tőle semmit, de ennek ellenére mégis napi többször eszembe jut.

2023. márc. 5. 20:05
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Valakinek valami tipp, tanács, tapasztalat, amit megosztana?
2023. márc. 5. 21:18
 12/41 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha kolléga, akkor csak úgy, ha melóhelyet váltasz, azt nem várhatod, hogy ő menjen el. ¯\_(ツ)_/¯
2023. márc. 5. 21:50
 13/41 A kérdező kommentje:
Dehogy váltok! Attól nem oldódik meg a probléma, ha elmenekülök előle.
2023. márc. 5. 21:56
 14/41 anonim ***** válasza:
80%

Nekem így sikerült kiszeretni egy osztálytársamból:

Nagyon vonzzó és szép, ezért kinek ne tetszett volna meg? Hát engem is elvakított a rózsaszín köd, és mindenáron meg akartam szerezni. Csak eléggé rossz a természete és sokszor meg is bántott. De nem bírtam letenni róla. Egyszer úgy döntöttem, hogy "elég, nekem ő nem kell!" Ezt fejben nagyon erősen elhatároztam. Amúgy nem csak azért akartam kiszeretni belőle, mert megbántott, hanem rá kellett jönnöm, hogy nem is illünk össze. Mindig más lányokkal flörtölt, később egyikükkel össze is jött. Ez nagyon nehéz időszak volt.

Szóval próbáltam kerülni a társaságát, rá nézni, róla gondolkodni és mindig azt mondogattam magamnak, hogy van tőle jobb is, ő sokkal másabb, mint én. Próbáltam más fontosabb dolgokra koncentrálni és kiverni őt a fejemből. Hónapokig szenvedtem ezzel, de sikerült. Persze most is látom minden nap a suliban, de feltűnnek olyan dolgok is rajta, ami korábban nem. Pl. az, hogy úgy hazudik, mint a vízfolyás. Ja és így utólag már tök csúnyának találom!

Neked is azt tanácsolom, ha le akarsz tenni róla, hogy zárd ki a fejedből őt és ne figyelj rá. Eleinte nehéz, de később már azon kapod magad, hogy nem is kell neked. Csak egy nagyon erős akarat kell hozzá. Ne izgulj, mindenki megtalálja élete szerelmét! Sok sikert! :)

16/L

2023. márc. 6. 15:35
 15/41 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem szeretnél tőle semmit akkor ne kacérkodj vele, ha igen akkor feküdj le vele na. Mit kell ezen filózni.
2023. márc. 6. 17:59
 16/41 A kérdező kommentje:

#14 Aranyos vagy. Köszi.

#15 Nem kacérkodok vele, valószínűleg azt se tudja, hogy tetszik nekem.

2023. márc. 6. 18:19
 17/41 Á.Zoli ***** válasza:
100%

Ez egy normális inger.

Attól, hogy nem cél a kapcsolat, még lehet vonzalom iránta. Szimpatikus lehet valaki korkülönbséggel is...

2023. márc. 7. 06:05
 18/41 A kérdező kommentje:
Még köszönőviszonyban sem vagyunk, de annyira rossz, amikor látom napközben. Újabban direkt, de nem feltűnően kerülöm, de mégis azon gondolkozok, hogy hol lehet, mit csinálhat, milyen napja lehet. Elég nehéz túljutni rajta, de amint eszembe jut azonnal megpróbálom elterelni a figyelmemet róla, aztán meglátom a folyosón és kezdődik minden elölről… 🥲
2023. márc. 8. 15:33
 19/41 Á.Zoli ***** válasza:
83%
Nem feltétlen küzdenék a vágyódás ellen...
2023. márc. 9. 06:12
 20/41 A kérdező kommentje:
Hanem?
2023. márc. 9. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!