Mit csináljak, ha megtetszett egy tőlem kb 15 évvel idősebb pasi?
Azt írtad 15 évvel idősebb, és nagyjából 37-38ra tippeled be az életkorát, szóval a szüleid 50 körüliek lehetnek, így természetre, életfelfogásra sokkal közelebb áll hozzájuk, magyarul már nem éppen fiatalos :D
Hátha ez segít.
23
Persze, hogy nem, simán összejöhettek, működhet mint akármelyik kapcsolat.
De azért ha az ember belegondol, a jövőben lehetnek ebből "problémák", illetve a mai világban már jóval többnek számít 10+ éve korkülönbség.
Nincs erre jótanács, hidd el.
A végére kell járnod, hogy A vagy B.
Egy szösszenet az én életemből. Most 50 vagyok, nincs családom, nem vagyok ilyen tipusú pasi.
20 éves koromtól 4 lánnyal nem feküdtem össze, pedig az alkalom a vonzódás kölcsönösem megvolt.
Mind a mai napig kb kéthavonta 1x valamelyikről álmodok éjszaka. Nem feltétlenül szexet, akármit.
Vagyis ez a vonzódásod felé, végig fog kísérni egész életedben gondolatban,tudatalattidban, ez biztos.
A mai 2 lehetőség :
1. Közel kerülsz hozzá, kiderül, hogy te is jó vagy e nála, ha igen összejöttök egy titkos randin, ha atom jó lesz vele, élvezed ameddig jó, 1hónap, 5 év, mindegy, de az legalább brutál élvezet addig, nemdebár ?
Ha nem jó vele, megnyugszol, hogy a francokat, nem kell ilyen így neked.
2. Kizárod most az életedből, talán sikerül is racionálisan nézve, de egész életedben végigkisér ez a nem beteljesedett vonzódásod.
Válassz :-)
Szerintem hívd el egy kávéra és mond el neki.
Aztán kapsz egy választ. De 20 év múlva nem azon gondolkozol, hogy de jó lett volna, ha megpróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!