Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak, ha megtetszett...

Mit csináljak, ha megtetszett egy tőlem kb 15 évvel idősebb pasi?

Figyelt kérdés
Lehet nem is tetszik, mert annyira nem ismerem, de az biztos, hogy hetente egyszer látom és mindig keresem. Látásból ismerjük egymást csak, nem akarok tőle semmit, de ennek ellenére mégis napi többször eszembe jut.

2023. márc. 5. 20:05
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad 15 évvel idősebb, és nagyjából 37-38ra tippeled be az életkorát, szóval a szüleid 50 körüliek lehetnek, így természetre, életfelfogásra sokkal közelebb áll hozzájuk, magyarul már nem éppen fiatalos :D

Hátha ez segít.

2023. márc. 9. 16:11
 22/41 A kérdező kommentje:
Hát igen.
2023. márc. 10. 10:11
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 12 évvel idősebb és 15 éve együtt. A kor nem akadály.
2023. márc. 21. 11:22
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

23

Persze, hogy nem, simán összejöhettek, működhet mint akármelyik kapcsolat.

De azért ha az ember belegondol, a jövőben lehetnek ebből "problémák", illetve a mai világban már jóval többnek számít 10+ éve korkülönbség.

2023. márc. 21. 13:36
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Nincs erre jótanács, hidd el.

A végére kell járnod, hogy A vagy B.

Egy szösszenet az én életemből. Most 50 vagyok, nincs családom, nem vagyok ilyen tipusú pasi.

20 éves koromtól 4 lánnyal nem feküdtem össze, pedig az alkalom a vonzódás kölcsönösem megvolt.

Mind a mai napig kb kéthavonta 1x valamelyikről álmodok éjszaka. Nem feltétlenül szexet, akármit.

Vagyis ez a vonzódásod felé, végig fog kísérni egész életedben gondolatban,tudatalattidban, ez biztos.

A mai 2 lehetőség :

1. Közel kerülsz hozzá, kiderül, hogy te is jó vagy e nála, ha igen összejöttök egy titkos randin, ha atom jó lesz vele, élvezed ameddig jó, 1hónap, 5 év, mindegy, de az legalább brutál élvezet addig, nemdebár ?

Ha nem jó vele, megnyugszol, hogy a francokat, nem kell ilyen így neked.

2. Kizárod most az életedből, talán sikerül is racionálisan nézve, de egész életedben végigkisér ez a nem beteljesedett vonzódásod.

Válassz :-)

2023. márc. 21. 14:24
 26/41 A kérdező kommentje:
#25 Nem szeretnék úgy járni, hogy egy örök plátói dolog legyen. Hogy kellene ezt az egészet elkezdeni?
2023. márc. 21. 18:13
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Holnap megírom reggel.
2023. márc. 21. 20:18
 28/41 NTBS ***** válasza:

Szerintem hívd el egy kávéra és mond el neki.

Aztán kapsz egy választ. De 20 év múlva nem azon gondolkozol, hogy de jó lett volna, ha megpróbálom.

2023. márc. 22. 07:20
 29/41 anonim ***** válasza:
58%
24-es, ha veled egyidőssel jössz össze, akkor meg nagy a valószínűsége, hogy már a jelenben is lesznek problémák. Mint pl megcsalás, gyerek megszületése után a férfi mégse akarja már a gyereket és lelép, stb. Az idősebb férfi már jobban tudja mit akar és megbecsüli a nőt. 23-as voltam.
2023. márc. 22. 14:42
 30/41 anonim ***** válasza:
50%

29

10+ év akkor is sok.

2023. márc. 22. 17:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!