Betelt a pohár!Menjek el a megyémből,vagy városomból?N
Figyelt kérdés
Akárhol vagyok,megyek,vásárolok stb kevés kivétellel az emberek egytől egyig szemetek,bunkók,pökhendiek velem.Én kedves,finom,jószívű nő vagyok de csak a kiosztást,beszólást,kötekedést kapom vissza a hülye sok embertől.Én nem bántok senkit,szinte szende szűz vagyok viselkedésre de engem mindenki próbál piszkálni.Miért rajtam vezetik le a dühük és miért hunyászkodom meg mindig? Zalaegerszeg városról van szó.Értelmi fogyatékkal élő vagyok tehát korlátozott képességű,muszáj nekem ezt mindig tűrni,hogy az emberek csúnyán viselkedjenek velem?2023. febr. 27. 13:24
1/11 anonim válasza:
Xena a nagy harcoskirálynő sorozatban volt szó először hosszútávon Kalipszóról egy félistenről.
Előtte még az eredeti Odüsszeuszban is volt.
Neked melyik ihlette a felhasználóneved?
4/11 anonim válasza:
ha abszolúte semmi tartásod nincs és úgy viselkedsz mint egy naiv kis pcsa akkor mindenütt meg fognak találni a bunkók és akik kihasználnak, ez nem hely hanem személyiségfüggő.
5/11 anonim válasza:
Fölösleges elmenni, máshol is ugyanilyenek az emberek. Inkább a stílusodon változtass. Vannak jó önismereti, fejlesztő könyvek, hogy hogyan vetkőzd le az áldozat szerepet. Olyat is meg lehet tanulni, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagyod a beszólogatókat. Hárommal magasabb szint, hogy te magad is visszaszólsz, kiállsz magadért, megvéded magad.
Amúgy őszintén gratulálok, értelmi fogyatékosságod ellenére teljesen hibátlanul kiírtad a szöveget. Ezt sok, magát okosnak mondó, vagy gondoló ember sem tudja itt az oldalon.
6/11 anonim válasza:
A korábbi kamuit elég gyorsan törölték, azokban éppen terhes volt egy nős pasitól ez a szende szűz, és 3 nappal később már néhány éves volt a gyermek...
7/11 anonim válasza:
Szerintem magyarországot kell elhagynod.
8/11 anonim válasza:
Hiába mész el másik megyébe, városba, faluba, a magyarok ilyenek, sajnos.
9/11 anonim válasza:
8# vagyok: azt tudod tenni, hogy felveszed a kesztyűt.
10/11 anonim válasza:
Gyere át Veszprémbe. Ha olyan a viselkedésed, én is utálni foglak. <3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!