Már nem bírom elviselni hogy az emberek ok nélkül lekezelőek velem és bánatnak szavakkal nagyon csúnyán, ha vissza szólok meg még én vagyok a rossz, ez miatt már sehova nincs kedvem menni, suliba se, dolgozni se, mit tegyek? 18/L
Nekem nem lehet semmihez szavam mert rögtön lekussoltatnak.
Pedig aranyos lány vagyok, adok magamra, igényesen öltözök, sminkelek, alakom is jó, nem vagyok csúnya se. Nem nézek le senkit, próbálok mindig segítőkész és barátságos lenni.
Ismerkedni se akarnak élőben velem csak a neten. Pedig élőben se vagyok csúnya meg bunkó sem.
Egyedül csak az idősebb pasik 30+ akarnak élőben rám hajtani és ez zavar.
Csak nekem tűnik ez is annak a tipikus "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" - szituációnak?
Ha valóban kedves, jólelkű, barátságos vagy, akkor azt mások is így gondolják. Ha csak te állítod ezt magadról, akkor lehet hogy fordítva ülsz a lovon.
+ írtad, hogy nem vagy "jó kislány ", és ha kell visszaszólsz simán.
Nem lehet, hogy kb már mindenkinek visszaszóltál a vélt sérelmeidre, most meg csodálkozol, hogy senki sem akar veled lógni?
Nekem ez alapján ilyen "szőke\szőkésbarna hajú flegma kiscsajnak" tűnsz, aki a "kihaénnem" stílust képviseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!