Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Már nem bírom elviselni hogy...

Már nem bírom elviselni hogy az emberek ok nélkül lekezelőek velem és bánatnak szavakkal nagyon csúnyán, ha vissza szólok meg még én vagyok a rossz, ez miatt már sehova nincs kedvem menni, suliba se, dolgozni se, mit tegyek? 18/L

Figyelt kérdés

Nekem nem lehet semmihez szavam mert rögtön lekussoltatnak.

Pedig aranyos lány vagyok, adok magamra, igényesen öltözök, sminkelek, alakom is jó, nem vagyok csúnya se. Nem nézek le senkit, próbálok mindig segítőkész és barátságos lenni.

Ismerkedni se akarnak élőben velem csak a neten. Pedig élőben se vagyok csúnya meg bunkó sem.

Egyedül csak az idősebb pasik 30+ akarnak élőben rám hajtani és ez zavar.

2023. febr. 26. 10:04
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Csak egyszerűen arra vágyok, hogy szeressenek és elfogadjanak.
2023. febr. 26. 10:50
 22/27 anonim ***** válasza:
Ne legyél mindenkivel barátságos,meg segítőkész.
2023. febr. 26. 13:36
 23/27 anonim ***** válasza:
46%

Csak nekem tűnik ez is annak a tipikus "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" - szituációnak?

Ha valóban kedves, jólelkű, barátságos vagy, akkor azt mások is így gondolják. Ha csak te állítod ezt magadról, akkor lehet hogy fordítva ülsz a lovon.

+ írtad, hogy nem vagy "jó kislány ", és ha kell visszaszólsz simán.

Nem lehet, hogy kb már mindenkinek visszaszóltál a vélt sérelmeidre, most meg csodálkozol, hogy senki sem akar veled lógni?

Nekem ez alapján ilyen "szőke\szőkésbarna hajú flegma kiscsajnak" tűnsz, aki a "kihaénnem" stílust képviseli.

2023. febr. 26. 14:44
 24/27 A kérdező kommentje:
Sötét barna a hajam színe.
2023. febr. 26. 14:52
 25/27 A kérdező kommentje:
Szőke sose lennék pfúj:D
2023. febr. 26. 14:53
 26/27 anonim ***** válasza:
Mintha magamról olvasnék...szerintem tarts ki az igazi éned mellett. Ne akarj más lenni, csak azért, hogy több barátod legyen. Ők nem magadért szeretnének, hanem azért, akivé értük váltál. Biztos vannak emberek, akikkel hasonló az értékrendetek. Én csak azt tudom tanácsolni, hogy összpontosíts sokat magadra, szeresd magad olyannak, amilyen éppen vagy, mert nagyszerű ember vagy! A 30 plusszos pasikat is meg tudom érteni-pont így voltam én is, hozzám is inkább ők közeledtek- mert ők (egy részük, aki már sokat csalódott és még normális is) nagyon tudná értékelni ezeket a tulajdonságokat (vagy a másik véglet, de ahhoz nem kell 30+ lenni).. Remélem, azóta minden rendben veled. Nem könnyű ez az időszak, de szerintem te a jó úton haladsz, hogy később is jó ember lehess. > :D <
2023. okt. 21. 10:39
 27/27 anonim ***** válasza:
Azóta se jó a helyzet de kicsit jobb. Most meg melót nem találok.
ápr. 10. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!