Instagramon miért tiltanak többen ok nélkül, mint Facebookon?
Már 3 felhasználóval jártam így, hogy bekövettem az instagram fiókjukat, azt már másnapra köddé is vált a fiókjuk, de egy ismerősömet megkértem, hogy keressen rá ő is ugyanazokra az instagram felhasználók fiókjaira és neki simán megjelennek a keresésekbe, csak nekem nem.
Pedig én se kommentet, se lájkot nem nyomtam a képeikre és se rájuk sem írtam egy kukkot sem, hogy nyomós okot vívtam volna ki arra, hogy engem letiltsanak.
Ui: Félreértés ne essék nem mintha zavarna engem, csak furának tekintem ezt a jelenséget, hogy csak mert bekövettem 3 ember instagram fiókjukat puff a semmiből egy tiltás az ő részükről.
Lehet nem pont te voltál a kiváltó ok.
Lehet pl van egy közös ismerősötök akit letiltott anno és olyan szinten akarják magukat elhatárolni, hogy a közös ismerősök is mennek a levesbe. Amikor meg bejelölöd automatikusan úgy érzik, a közös ismerősötök műve.
Lehet csak nem ismer és ez kellemetlen neki, nem szeretné, hogy ismeretlenül kövesd.
Lehet viszont, hogy a tartalmad nem efyezik az ő elveivel, pl te kirakod a képet, ahol hamburgert eszel ő meg vega és nem akarja látni a tartalmad, azt se, hogy ő mit oszt meg, és letilt, hogy elkerülje, hogy újra jelölgessed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!