Miért ennyire megalázó ha valaki letilt ok nélkül instán/fb/bárhol?
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 16:21
1/8 anonim válasza:
Ok nélkül elég ritkán tiltunk le valakit.
2/8 anonim válasza:
Ebben mi megalázó lenne? Szerintem semmi. Amúgy meg ok nélkül én még senkit sem tiltottam le.
3/8 anonim válasza:
Kissé érthetetlen, hogy az emberek miért is tiltják le egymást különösebb ok nélkül de én már úgy vagyok vele, hogy pusztuljanak engem aztán nem érdekelnek ha letiltanak a semmire, akkor annyit is érnek emberi szempontból
Meg a másik kedvencem amikor bejelölök egy ismerőst akit már vagy 20 éve ismerek és erre visszajelöl ismeretlennek és kéretlenként be is jelöl
Le kell szarni az ilyen embereket
4/8 anonim válasza:
Jól mondja az első. Aztán olyan is van, hogy egy nyitott gépnél a idegbeteg féltékeny házastárs titokban tilt, mert reszket attól, hogy kiderülnek a turpisságai amit művelt az exedel és tudja, hogy ha az a másik kinyitja a száját akkor költözhet. Ilyen is van:)
5/8 anonim válasza:
Két oldalú ez a dolog. De a tuti biztos az, hogy telefonon beszélsz vele személyesen. A hangját ismered, azt már problémásabb másolni, és tőle megkérdezed, hogy valóban tiltott-e.. Az egyenes őt mindig rövidebb, mint elméleteket gyártani, és azonnal vérig sértődni.És:jobb.
8/8 anonim válasza:
Nincs ok nélkül :D, csak annak hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!